Hvordan Reset en Jetta Transmission

The overføring i en Volkswagen Jetta inneholder et stort antall elektroniske komponenter. Disse komponentene er kontrollert av en frittstående datamaskin kalles overføring kontrollenhet, eller TCU. Når TCU sanser et problem med overføringen, lagrer den en diagnostisk feilkode, eller DTC, i minnet. Det lyser også "servicebil" lys på dashbordet. Tømme DTC fra TCU minne tilbakestiller overføring og slår av "servicebil" lys på dashbordet. Du trenger
Automotive skanning verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Shift Jetta er overføring til park eller første gear (på en manuell) og slå av motoren. Vri tenningsbryteren til "ON" posisjon.
2

Koble datakabelen av en bil scan verktøy til Jetta 16-pinners diagnostiske data port, som finnes under dashbordet på førersiden av kjøretøy. Slå på skanning verktøyet.
3

Bruk piltastene på skanningen verktøyets hovedmenyen for å navigere gjennom menyvalgene. Velg "TCU" fra hovedmenyen.
4

Velg "Slett alle nåværende og lagret DTCs" fra TCU menyen. Vent mens skanningen verktøyet fjerner kodene. Koble skanning verktøy fra bilen og starte motoren. Bekreft at "Tjenesten Vehicle"-lyset er ikke på. Hvis "Tjenesten Vehicle"-lyset er av, har overføringen blitt nullstilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67718.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer