Hvordan løse Fuel Flow Problemer på en Ford

The Ford drivstoffsystemet ligner på design og type på de fleste biler som brukes i dag. På de mer moderne biler og lastebiler, inneholder gasstanken en pumpe som sender drivstoff gjennom linjene, som inneholder filtre, og deretter på spjeldhus eller drivstoff rail. En drivstoff trykkregulator styrer mengden av brensel sendes tilbake i systemet. Hvilke som helst av komponentene kan bidra til et problem. Diagnostisering et drivstoff problem krever en prosess med eliminering, noe som betyr utelukker et godt arbeidsmiljø del og finne den defekte komponenten. Du trenger
Eiers reparere manuell
Floor jack
Jack står
Fleksibel slange
stetoskop
Skrutrekkere
Fuel trykkmåler
T-fitting
Fuel Online fastnøkkel
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen Shifter i park eller nøytral, i henhold til overføring type. Påfør i nødbremsen. Løft panseret. Bruk et gulv jack å heve bilen bakende og sted to bukker under i chassiset. Løft fronten av bilen og satt to bukker under i chassiset.
2

Fjern bensintanken hetten og sett en fleksibel slange ned innløpet halsen så langt den går, men gjøre det forsiktig. Trekk ut slangen og skal du se etter fuktighet på slangen, som vil utelukke en defekt gass måleren på dashbordet. Vær sikker på å stramme gasskappe riktig - en løs gasskappe som fungerer under press vil påvirke drivstofftilførselen levering. Start motoren og skyv under bensintanken.
3

Hold et stetoskop til den øverste delen av tanken og lytte etter en summende lyd, som vil være den elektriske drivstoffpumpen. Ingen lyd vil vanligvis indikerer en defekt krets ledningen til pumpen eller en dårlig drivstoffpumpe motor. Gå til hovedsiden for sikringsboksen panel, se i bruksanvisningen for sin plassering. Trekk sikringsboksen lokket og se på skjematisk for drivstoffpumpen stafett og /eller sikring.
4

Sjekk sikringen for en blåst glødetråd. Bytt eventuelle ødelagte sikringen. Bytte bensinpumpe releet med en annen av samme design som i dag kjører en annen komponent. Med motoren i gang, lytte med stetoskopet igjen. Hvis du kan høre en summende lyd, var sikringen eller releet defekt. Slå av motoren.
5

Flytt til motorrommet og finn testporten Schrader ventil på drivstoff rail. Sjekk brukerhåndboken for sin plassering. Plasser en klut over Schrader ventil. Skru av Schrader ventil cap og bruke en skrutrekker for å frigjøre drivstoffpumpe press. Sett på lokket. Løsne Brennstoffyllestussen tråd med et drivstoff skiftenøkkel. Hook opp et drivstoff trykkmåler til en T-montering, tilkobling toppen av T-fitting linjer til tanken sidelinjen og injektoren sidelinjen.
6

Vri tenningsnøkkelen til "On "-stilling. Les måleren. For et drivstoff port injeksjonssystem, må den psi (pounds per square inch) avlest 45-55 psi. For en spjeldhus drivstoff system, skal det stå 14 til 18 psi. Noe å lese mindre vil indikere et problem med bensinpumpen, inntak linje eller in-line drivstoffilter under chassis. Slå av tenningen.
7

Start motoren, med drivstoff trykkmåler fortsatt festet. PSI avlesninger bør ikke endres fra dine spesifikasjoner. Arbeid gasspaken eller trekke gassvaieren til rev motoren en gang. Se på måleren. Den psi bør hoppe opp ca 5 kg. ovenfor den vanlige drivstoffspesifikasjonen trykk. Hvis trykket ikke hoppe opp når du ruset motoren, har drivstoff trykkregulator mislyktes og må byttes ut.
8

Slide under bilen og sjekke drivstoff linjen som går fra fronten av motoren gasstanken. Se etter knekk, kutt eller skader i den fleksible slangen eller heltrukket linje. Finn den in-line drivstoffilter under chassiset ved å henvise til brukerhåndboken. Plasser en renne pannen under filteret. Bruk en skrutrekker til å løsne slangeklemmer på filteret.
9

Trekk ut filteret og blåse gjennom begge dyse ender. Et tett filter vil ikke tillate luft å passere fra den ene eller begge sider. Erstattes med en ny, hvis den er tett. Bruk en skrutrekker til å feste det gamle filteret til drivstoff slanger hvis det sjekker ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67298.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer