Hvorfor Car Speakers Pop ?

Bilen høyttaler er en delikat lyd enhet som fysisk distribuerer lyden av musikk og annen underholdning forespørsler i kjøretøyet. Knyttet til bilens radio, er bilens høyttalere direkte påvirket av volumkontrollen til enhver tid . Bilens høyttalere kan " pop ", som resulterer i en skadet - eller ikke-eksisterende - distribusjon av lyd i bilen. Bruker volumkontroll Feil

Slå bilstereoen volum for høy er den vanligste årsaken til bilens høyttalere til pop. Grensen på bilen din talerens kan overstige det er ment design, noe som resulterer i høyttaleren til fysisk rive og slite .
Manufacturing Feil

En defekt enhet kan produseres av produsenter . Uansett om du holder din bilstereo lav , hvis bilen speaker ikke ble riktig fremstilt, kan dette føre til at bilen høyttaler til pop selv under den minste av stress.
Elektrisk feil

Det elektriske system av et kjøretøy er en delikat innstilling. Å ha for mye elektrisk strøm indusert til en høyttaler ved installasjon kan føre til høyttaleren til overoppheting og slitasje, tvinger høyttaleren til pop.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67224.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer