2001 Mitsubishi Eclipse Transmission Feilsøking

Overføring på 2001 Mitsubishi Eclipse bruker girolje til å smøre tannhjulene på planetdrevet i overføringen. Uten overføring væske, ville overføring overopphetet, og girene ville slipe og chip veldig enkelt. De fleste problemer med overføringen på Eclipse kan spores tilbake til kroniske lave overføring væske nivåer. Når du begynner å få problemer med Eclipse din, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Start Eclipse motor. Vent til nålen i den vanntemperaturmåler å stige til midten av måleren. På dette punktet, vil motoren være i normal driftstemperatur.
2

Åpne panseret og trekk overføring peilepinnen ut av baksiden av motoren. Væsken på enden av peilepinnen skal være rød. Hvis det er brunlig eller lukter brent, da blir du nødt til å endre overføring væske. Brent væske har mindre viskositet og kan føre til overføring tannhjul å slipe.
3

Inspiser overføring væske nivå. Væskenivået på Eclipse bør være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen.
4

Sjekk om du har problemer med overføring sliping, selv med normal væskenivåer. Disse problemene vanligvis skje rundt 70.000 miles. Sendingene i 2001 Mitsubishi Eclipse er laget av Chrysler. Noen overføring modeller har blitt rapportert å ha alvorlige mangler i både automatiske og manuelle girkasser. Du må kanskje ha girkasse overhalt av en overføring spesialist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64846.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer