Slik feilsøker Starter på en 2000 Ford Contour 2.5L V6

Elektrisk system problemer, for eksempel en feil starter, kan skje på de mest ugunstige tidspunkter. Vanlige årsaker til en funksjonsfeil starter (som ikke skyldes en defekt starter) er løs eller korroderte tilkoblinger og en defekt tenningslåsen. Disse mulige årsaker bør fjernes før du bytter starteren. Raskt og nøyaktig diagnostisere en forrett problem på 2,5-liter utstyrt Ford Contour kan oppnås i løpet av få minutter med riktig verktøy. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Deaktiver tenningssystemet ved å trekke den elektriske kontakten på tenningen spole pack. Prøv å starte motoren for å kontrollere at den ikke vil starte.
2

Fjern luftfilteret boliger for å få tilgang til baksiden av starteren på Contour. Test for strøm på starteren signal ledning med tenningslåsen i start posisjon. Signalet ledningen er enkelt, liten sporvidde, plugget inn på baksiden av startsolenoiden. Klippet ledningene fra bilindustrien krets tester for batteriet, og berør sondeenden på testeren til signalet wire. Har en hjelper vri nøkkelen til startposisjon. Testeren skal indikere makt dersom tenningsnøkkelen fungerer som den skal. Hvis ikke, sjekk sikringene eller tenningslåsen.
3

Utfør et spenningsfall test. Still ditt digitale volt /ohm meter for å måle volt d /c. Berør negativ (sort) probe til den positive batteri stangen og det positive (rød)-proben til den positive batteri kabelenden. Noen måling enn 0,5 volt indikerer en defekt batteri tilkobling. Utføre en annen spenningsfall test på batteriet kabel på baksiden av starteren. Igjen er en hvilken som helst måling av mer enn 0,5 volt betraktes defekt. Hvis alle tilkoblinger, og signalet tråd, test god erstatter starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65158.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer