Ignition Coil Failure Symptomer

Tennspolen tar strøm fra batteriet og sender det videre til tennpluggene, som brenner drivstoff, noe som gjør bilen løp. Hvis en eller flere av de tennspoler svikte, bilens evne til å drives effektivt vil bli sterkt hemmet. I hvor stor grad, og det antall tennspoler som er sviktende, så vel som det totale antall tennspoler bilen kjører på, bestemme graden av bilens symptomer. Fuel Economy

En av de første symptomene på at en coil ikke lenger fungerer som det skal er en nedgang i normal gass kjørelengde. Dette er fordi det tar mer drivstoff for bilen å kjøre når mindre strøm når ikke tennplugger. Så, når tennspolen begynner å svikte og blir mindre i stand til å overføre makt, krever bilen mer drivstoff til å kjøre, og drivstofføkonomi lider.
Eksos

også et resultat av økt, og mindre effektiv, er drivstofforbruket en merkbar endring i eksosen din. Det kan bli svart og lukter bensin, snarere enn lukter som vanlig eksos.
Backfire
p Hvis du ikke fanger de tidligste symptomene på en sviktende tennspolen, kan bilen begynne å oppleve alvorlig feiler. Dette skjer når ubrukt drivstoff slippes ut gjennom bilens eksos, lage en liten eksplosjon. Backfires kan skje enten i bilens manifold eller i eksosrøret. Vanligvis backfires forårsaket av tennspolen problemer finne sted i sistnevnte. Hvis problemet ikke er løst, feiler disse kan forårsake alvorlig skade på eksosanlegg, noe som vil kreve kostbare reparasjoner, som ellers ville være unødvendig.
Vanskelig å starte

Fordi tennspolen svikt betyr at en tennplugg ikke lenger mottar en passende mengde ladning, biler som lider av dette problemet er vanligvis vanskeligere å starte. Dette kan være spesielt merkbart når bilen er kald, eller når luftfuktigheten er høy.
Misfire

En rekke misfires vil ofte oppstå når tenningen sløyfer mislykkes, resulterer i bilen fusker. Når du reiser på motorvei-hastigheter, kan dette føles som en krampetrekninger følelse eller en tilfeldig, men gjentatte tap av makt. På et stopp lys, eller når tomgang eller annen grunn, føles dette som en vibrasjon.
Stalling
p Det er viktig at bilen fortsette å motta gnister å bo kjører. Biler som har tennspolen problemer kan stoppe, spesielt på tomgang, som på et rødt lys eller når venstre kjører mens parkert. Dette kan bli spesielt merkbart etter at motoren har vært i gang en stund og har "varmet opp".
Unnlatelse av å starte

En bil som tennspolen (e) helt svikter vil ikke starte i det hele tatt. I dette tilfellet, starthjelp vil vise seg ineffektiv.
Diagnostic Symptom

Den vanligste måten å mekanisk diagnostisere en sviktende tennspolen er å sjekke ledningene som festes til tennplugger for overføring av kraft. Hvis, når testet, er det ingen "ild" på ledningen, noe som skulle tilsi ingen makt nådde pluggene, så din tennspolen ikke er hensiktsmessig å konvertere og overføre energi fra batteriet til tennpluggene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64736.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer