Front Wheel Bearing Diagnose

De forhjulslagrene i bilen eller lett lastebil at hjulene til å rulle jevnt og tåle vekten av kjøretøyet. Det vanligste symptomet på en skadet eller defekt hjullager er en støy som øker i tonehøyde og volum bilens hastighet øker, og kan også endres etter hvert som du svinger hjørner. Diagnostisering støy og problemer forårsaket av fremre hjullager skade eller svikt tar bare noen få minutter ved hjelp av grunnleggende verktøy som de fleste hjem mekanikk allerede har til rådighet. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bremseklosser bak bakhjulene og sett på parkerings brems. Skyv gulvet jack under rammen eller løfte poenget med en front side av kjøretøyet. Som regel biler som ikke har en fullformat (de fleste front-wheel-drive biler faller i denne kategorien) har en forsterket området - som ligger noen få inches bak rattet på den nedre kanten av kroppen - som er utformet som et løfte punkt. Se i bruksanvisningen for den bestemte plasseringen av løfte-punktet for ditt kjøretøy.
2

Løft bilen til forhjulet er av bakken, og plassere en jack stå under rammen (på lastebiler og eldre rear-wheel-drive biler) eller foran sub-frame (på front-wheel-drive og unibody biler) og senke bilen på stativet.
3

Sjekk dekkene for ujevn eller hakkete slitebanen slitasje som kan forårsake veistøy ligner på en dårlig hjullager. Hvis ujevn slitasjehastighet er til stede, rotere dekkene i henhold til instruksjonene i brukerveiledningen, og utføre en prøvetur for å kontrollere dekkene er ikke å gjøre støy. Hvis slitebanen slitasje er ikke et problem, fortsetter videre til neste trinn i prosedyren.
4

tak dekket fast på toppen og bunnen av slitebanen. Forsøk på å flytte hjulet inn og ut fra toppen og bunnen. Lagrene skiftes hvis det er noen merkbar bevegelse mens du forsøker å flytte hjulet med rimelig håndkraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68068.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer