Hvordan oppdage problemer med en Steering Stabilizer

Styringsgruppen stabilisator på bilen din ligner en horisontalt montert støtdemper. Det er montert til kritiske styrekomponentene, og arbeider hele tiden som rattet vris fra venstre til høyre. Styringsgruppen stabilisator demper og jevner ut vibrasjoner og svingninger som sender fra veibanen inn styrekomponentene. Uten styring stabilisator, vil kjøretøyet føles som om styringen var løst eller mindre stabil, veien vibrasjoner ville være mer direkte overført til rattet. Du trenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Locate styringsgruppen stabilisator som monteres under fronten på bilen. Det er festet til styrekomponentene og er montert horisontalt.
2

Inspiser styring stabilisator for noen vei skade, som bulker eller andre deformasjoner i det ytre dekselet. Også se etter tegn til oljelekkasje fra rundt skaftet. Dette indikerer at den indre pakningen er defekt, og bør skiftes ut.
3

Be en venn om å vri rattet fra venstre til høyre mens du observerer bevegelsen av styringsgruppen stabilisator . Eventuelle avvik fra en glatt frem og tilbake handling indikerer skade på skaftet eller montering vedlegg av stabilisatoren.
4

Fjern rattstammen festeboltene ved å vri dem mot klokken med skiftenøkkelen. Trekk styring stabilisator fra sine fester og inspisere den nøye. Hvis akselen beveger seg inn og ut med liten eller ingen motstand de indre sel har mislyktes, og enheten må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67924.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer