Mine Frontlyktene vil ikke fungere

Begge frontlyktene på bilen din er ute og vil ikke komme på - det er på tide å feilsøke! Hvis begge hovedlys er ut samtidig, er problemet sannsynlig å være elektrisk. For å feilsøke, start med det enkleste å fikse og jobbe derfra. Selv om du klarer å få lysene jobber igjen, sjekke andre potensielle problemer for å hindre en gjentakelse. Du trenger:
Replacement frontlykter
nye sikringen
Replacement kontakter, ledninger seletøy og stikkontakter
frontlys relébryter
Kontroll modul, Elektrisk reparasjon verktøysett
Headlight switch

Vis flere instruksjoner
en

Inspiser frontlyktene å sørge for at filamenter er ikke brutt. Fjern hvert frontlys fra huset og sjekke for å se om fibrene er intakte. Hvis ikke, erstatte den skadede pære. Ikke berør noen del av en Halogen erstatning med fingrene bortsett fra basen. Fett fra fingrene på glasskolben kan føre til at frontlys mislykkes for tidlig. Hvis begge lysene er ute, erstatte dem begge. Sjekk for å se om de nye overskrifter arbeider.
2

Kontroller frontlys sikringer i bilens sikringsboks. Åpne sikringsskapet og sjekke frontlys sikring. Hvis sikringen viser som utbrent, erstatte den og teste lykter igjen.
3

Sjekk kontaktene, sele og socket i hvilke lyspærer er plugget. Se etter rust eller korrosjon rundt kontaktene og wire seletøy. Se også etter ledninger som har dratt løs. Erstatte kontakten seletøy, ledninger eller stikkontakter hvis det er noen tegn på skader, slitasje, slark eller korrosjon. Kontroller at jordledningen fra lyset socket boliger til bilen rammen gjør en god forbindelse.
4

Trekk ut frontlys stafett hvis frontlysene fremdeles ikke virker. Riste den. Hvis releet rangler, må den byttes ut. Hvis systemet bruker en kontroll modul i stedet for et frontlys stafett, må du rådføre deg med reparasjon av kjøretøy for å identifisere modulen. Kontroller at strømmen kommer frem til modulen. Hvis det er, og frontlysene fremdeles ikke virker, må du bytte kontroll modul. Lysene skal tennes.
5

Bytt frontlys bryteren hvis det ikke er strøm nå frontlys stafett eller kontroll modul. Frontlys bryteren er trolig ødelagt og må byttes ut. Få hjelp med dette hos forhandleren, spesielt hvis bryteren er i rattstammen. Du kan sette av airbag og skade deg selv eller skade bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66341.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer