Fiero Transmission Tips

The Pontiac Fiero var en sportsbil produsert 1984-1988. Selv om det var aldri allment populær, derav kort produksjon kjøre, bilen har blitt populært i senere år med auto-entusiaster. Som enhver modell av kjøretøyet, Fieros har problemer fra tid til annen. Fiero girkasser problemer kan være spesielt vanskelig, så god litteratur for å løse dette problemet er ikke allment tilgjengelig. Husk noen enkle tips kan bidra til å gjøre håndteringen av denne typen problem enklere. Getrag girkasser

Getrag sendinger ble produsert av General Motors starter i 1986, og noen av dem ble gjort til en del av de Fieros av det året. Men Fiero-spesifikke Getrag sendinger er sjeldne, så hvis du er ute etter å erstatte en, kan du ha et problem. Det er imidlertid mulig å bruke Getrag sendinger fra følgende kjøretøy i Fiero ditt: den 87-89 Cavalier, 87-88 6000, 87-89 Beretta, 87-88 Celebrity, 87-89 Korsika, 87-88 Cimarron og 87 Fierenza. Eventuelle Getrags laget etter dette året har et design som ikke er kompatibel med Fiero.
Tinken Side Lagrene

Ett sted å ofte sjekke for slitasje på Fiero sendinger er timken side lagrene. De er på differensial sammenstillingen. Hvis de slites ut for mye, kunne de alvorlig skade skaftet, som er dyre å erstatte.

Axle Seal Replacement

akseltetninger kan være vanskelig å installere. For å være sikker, kan det være lurt å fjerne all fugemasse du kan fra sel og bruke Locktite nr. 518 tetningsmasse, som fungerer godt med Fiero. Også når trykke forseglingen på plass, prøve å finne en runde driver som samsvarer hodet. Et stykke PVC rør vil fungere.
Transmission overhaling

Når overhaling en Getrag girkasse, alltid erstatte inngående aksel peiling, hovedakselen peiling, hovedakselen side peiling og akseltetninger. Også hvis Fiero har mer enn 70.000 miles på det, vurdere å bytte ut utløserlager arm og lagrene. Du kan vanligvis bruke alle de andre delene så lenge de er i god stand.
Magnetventil
p Hvis du merker at overføring låse opp mye eller det boder når du stoppe på en lys, kan problemet være en låst magnetventil. Magnetventil er en funksjon i Fiero automatiske girkasse som hindrer overføring fra turtall for høyt, og dermed spare gass. Når det er fast, men bilen vil ikke fungere skikkelig. Hvis du trekker ut lockup-kontakten er den beste måten å unngå dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66647.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer