1987 Chevy Krank Men vil ikke starte

Ingenting er mer frustrerende enn en bil som ikke vil starte. Tyde årsakene kan være en skremmende oppgave. Men når en Chevrolet skrur når tenningsnøkkelen vris, er dette et klart tegn på to mulige problemer: en avbrutt drivstoff flyt eller en mulig antennelse problemet. Med noen metoder, er det lett å finne ut omfanget av problemet og en mulig oppløsning i løpet av noen minutter. Du trenger
Rags
tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk bakken under bilen lekker drivstoff. En viktig årsak til en mislykket start er et blokkert drivstoff linje. Finn drivstoff linjen under bilen ved å se under bagasjerommet og leting etter et lite metall til motoren. Hvis det er noen rust eller misfarging, sjekk for flekker eller en veldig sterk bensin lukt. En bensin flekken vil være klar eller lys brun med en regnbue effekt hvis sett i vinkel. Sjekk også bensinmåler å se om det er mindre bensin i tanken enn før, eller om tanken er tom.
2

Sjekk den automatiske drivstoff utkobling. I stammen bør det være en liten boks som inneholder en bryter. Sjekk bilens manual for å se om bryteren er i riktig posisjon. Drivstoffet utkobling ble lagt til som en sikkerhetsforanstaltning i 1980 for å hindre brann og kan aktiveres på grunn av en mindre kollisjon eller ved funksjonsfeil. Sørg for at den er i riktig posisjon for å sikre drivstofftilførselen.
3

Test drivstoffpumpen. Drivstoffpumpen er plassert på siden av gasstanken, men en enkel måte å sjekke det er å snu bilen over og lytt etter en stønn lyd nær tilbake hjulet brønner. Hvis det er et stønn eller annen merkelig lyd, ringe en mekaniker. Ikke forsøk å reparere drivstoffpumpe selv, som det er vanskelig å komme til og eventuelle feil kan føre til skade på drivstofftanken.
4

Finn drivstoffilter. Brenselet filter er en liten metall-boksen på drivstoffledningen mellom tank og motor. Det fjerner alle store rester fra drivstoff for å hindre ødeleggelse eller svekkelse på motoren. Hvis det ikke er endret på en regelmessig basis, kan det skape problemer med drivstofftilførselen. Hvis drivstoffilter er rusten, det krever erstatning. Kontakt en mekaniker som eventuelle reparasjoner til enhver drivstoff-relaterte komponenten er mer farlig på grunn av den brennbare naturen.
5

Sørg tennpluggene er fortsatt god. Hver bil har ulike metoder for å sjekke tennplugger. Les bilens håndbok for å finne de tennplugger, deretter undersøke dem for noen rust eller andre skader. Hvis du kan se noe galt med dem utad, ringe en mekaniker for ytterligere råd. Hvis problemet ikke er knyttet til drivstoff eller tennplugger, det er en mer komplekst problem som krever profesjonell oppmerksomhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66468.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer