Slik feilsøker Starter i en 1996 Ford F150

Det er flere ting som kan gå galt med startmotoren i 1996 Ford F-150: Interne komponenter kan slites ut, noen kan ha montert starteren feil, eventuelt forårsake at den å mislykkes, eller festeboltene kan løsne. Dårlige forbindelser til forrett eller en annen komponent i startmotorkretsen kan bli feil, så vel. Det er noen tester og kontroller du kan utføre hjemme for å hjelpe feilsøke F-150 startmotoren. Før du fortsetter med disse testene selv, sørg for at du har et fulladet batteri i god stand. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Klossbremser (2)
Voltmeter
Assistant hjelp
Vis flere instruksjoner
Forberedelse

en

Park din Ford F-150 på flat mark, slipper parkeringsbremsen og heve fronten på lastebilen med et gulv jack.
2

Sikre lastebil på bukker og blokkere bakhjulene med et par bremseklosser. Da gjelder parkeringsbremsene.
3

Deaktiver tenninger systemet ved å trekke den elektriske kontakten på spolen pakke for å hindre at F-150 fra å starte i løpet av disse testene. For å finne coil pack, bare følg ledningene fra tennpluggene til den andre enden hvor de skal festes til spolen pack.
4

Start motoren og kontroller at det ikke vil starte før du begynner å feilsøke .
Feilsøking Starter
5

Sett voltmeter til 20 volt serien og koble apparatet sondene til batteriet positive terminalen og til "B +" terminalen på tilbake av releet, som er den sylinder montert på toppen av starteren. Krype under lastebilen for å nå startsolenoiden. "B +" skal være merket som sådan. Hvis ikke, bare følg den røde batterikabelen til forrett, som kobles til denne terminalen.
6

Slå på voltmeter for å måle spenningsfall og be en assistent til å dra motoren rundt seks sekunder. Les apparatet skjermen. Den bør leses 0,5 volt eller mindre. Dersom måleren registrerer et spenningsfall på mer enn 0,5 volt, kontroller koblingene for smuss, korrosjon og slark mellom starteren "B +" terminalen og den positive batteripolen. Hvis tilkoblingene er rene og stram, må du skifte ut batteriet kabelen.
7

Koble apparatets prober mellom den positive batteripolen og "M"-krets-kontakten på baksiden av startsolenoiden. Dette er den nederste stud med en liten metall stripe som kobles til starteren saken.
8

Sett voltmeter til 20 volt serien og be assistenten å dra motoren rundt seks sekunder. Les apparatet skjermen. Den bør leses 0,5 volt eller mindre. Dersom måleren registrerer et spenningsfall på over 0,5 volt, er det høy motstand i starteren. Ta din starter til et verksted for inspeksjon eller bytte den. Slå av voltmeter.
9

Koble viklingslaget elektriske kontakten og prøve å starte motoren. Hvis starteren passert de første to tidligere tester og unnlater å engasjere seg, kan starteren eller magnetventil være feil. Også, kanskje du har en defekt tenningslåsen, Park /nøytral posisjon bryter (hvis utstyrt med automatgir) eller clutchpedalen posisjons bryter (hvis utstyrt med en manuell girkasse). Sørg også for at starteren er riktig montert, hvis det ikke er koplet. Ellers kan du ha en defekt starter, magnetventil eller tenningslåsen.
10

Fjern startmotoren og ta det til et verksted for inspeksjon, hvis starteren engasjerer men klarte ikke å slå av motoren. Det er en mulighet starteren er i god stand, men F-150-motoren er beslaglagt, sier James E. Duffy i "Modern Automotive Technology."
11

Sjekk festebolter på startmotoren og sørge for at de er stramme og at enheten er riktig montert. Starteren kan bli støyende hvis boltene er løse. Dessuten kan en dårlig armatur, felt pole sko eller en annen intern komponent føre starteren å lage bråk. Ta starteren til et verksted for inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65236.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer