Brune biter i Servostyring Fluid

Alle slags ting kan gå galt med bilen, noen av dem merkeligere enn andre. Hydrauliske systemer som din olje, girkasse, bremser og servostyring systemer ble bygget for å flytte noe annet enn væske - så å finne biter av noe i væsken forårsake sikkert til bekymring. Servostyring Systems

servostyringen består hovedsakelig av en pumpe og to hydrauliske sylindere. Pumpen får sin kraft fra motoren, med de hydrauliske sylindere overfor i motsatte retninger mellom forhjulene. Når trykksatt fluid fra pumpen går til en av sylindrene, det fyller opp og skyver hjulene til venstre eller høyre. Et sett ventiler styrer fluidstrømmen til de hydrauliske sylindrene. I anvendelse, produsenter kombinere de to sylindre i et enkelt rør, en plate i midten skiller de to sider av røret, med ventiler som bestemmer hvilken side fluidet strømmer inn
Biter i fluidet <. br>

servostyring væske ikke, under noen omstendigheter, magisk overgang fra en væske til en solid. Så, de biter du finner i din servostyring væske må komme fra et annet sted - i dette tilfellet, en av de mange gummipakninger og O-ringer i det hydrauliske systemet. Gummi er en polymer, noe som betyr at det er sammensatt av lange molekylære strenger. Som gummien aldre, de strenger pause og gummi "tørker ut", kontrakter og herder. De biter du ser er nesten helt sikkert biter av tørre gummi flyter i systemet.

Fluid Tilsetningsstoffer

En rekke selskaper gjør tilsetningsstoffer for å hjelpe myke tetninger og redusere intern lekkasje. Kjemisk sett slike additiver verkar som tilsetningsstoffer som finnes i "høy kjørelengde" motorolje. De vanligvis gjør som annonsert, men her ved hjelp en kan være et tilfelle av lukke stalldøren når hestene har gått. Tilsetningsstoffer er laget for å hindre at tetningene - de kan ikke angre skaden som allerede er gjort. De vil imidlertid føre til at pakningene begynne å svel litt, tette hullene og bidrar til å kjøpe deg litt tid før du må løse det virkelige problemet.
Festing problemet

Hvis du ser segl materialet flyter i reservoaret, bør din første prioritet være å få det ut. De bittesmå biter av gummi er som splinter i din servostyring væske system og kan tette ørsmå væskegjennomføringer og til slutt skade pumpe skovlene. Etter å ha fått biter ut, kan du tømme og fylle på væske, så introduserer et tilsetningsstoff for å kjøpe deg litt tid. Men til slutt, må du finne det degraderte segl. Det er sannsynlig at pumpen akseltetning, siden det er den som ser mest overgrep, men noen O-ringen i pumpen eller rack er mistenkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68755.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer