Slik feilsøker en Ingen gnist på en elektronisk Distributør

Elektronikk distributører erstattet punkt distributører i biler gjennom hele 1970-tallet. Siden da har det vært store forbedringer, selv om distributørene inneholder i hovedsak de samme komponentene og opererer på de samme prinsippene. Noen nyere biler har distributør-mindre tenning systemer, stole helt på avanserte datasystemer for timing og gnist distribusjon. Med et kjøretøy manual for konkrete spesifikasjoner, og noen enkle verktøy, diagnostisere en ingen gnist tilstand følger noen enkle trinn. Du trenger
Vehicle repair manual
grunnleggende håndverktøy
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern distributør cap, og har en assistent sveiv motoren. Sørg for at distributøren rotor roterer. Hvis det ikke er distributør akselen skadet eller timing belte eller kjede er brutt. Fjern distributør og sjekk akselen først. Så sjekk de andre timing komponenter.
2

Fjern elektronisk kontroll modul, og sjekke det ved hjelp av eierne manualen, eller ta det med til en lokal auto deler butikk som tilbyr gratis elektrisk komponent testing. Hvis kontrollen modulen tester dårlig, må den skiftes.
3

Sjekk tenningen coil. Det er sjelden at tennspolen til å mislykkes, så følg testprosedyrene i håndboken nøye, eller har den komponenten testet av en lokal auto deler butikker. Testing spoler er ikke alltid nøyaktig som den primære testene er statisk, ikke dynamisk. Hvis det er noen tvil, bytt coil.
4

Kontroller pick up coil. Mange distributørene bruke en magnetisk pick up spole, og det vil feile på grunn av en brutt forbindelse eller et støt som fører magneten til å miste sin magnetisme. Følg trinnene i manualen og sjekke motstand på pick up coil. Hvis motstanden er utenfor spesifikasjonene, må du bytte pick up coil.
5

På eldre biler sjekke ballast motstand. Hvis tennspolen er den typen som bruker en ekstern motstand, som for eksempel eldre Dodge biler, sjekke spenningen på den varme siden av spolen. Det bør bare være omtrent 9 volt når motoren er slått over. Hvis den er høyere, kan spolen ikke brann, og den ekstra spenning kan føre til spolen til å mislykkes. Erstatt den motstanden og spolen hvis spenningen lesing er høy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67101.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer