Min 1990 Chevy 1500 Pickup Truck 5.7L 350 vil ikke starte

Den 5,7-liters V-8 er en motor som har vært bosatt i Chevy lastebiler i ulike former siden 1967. Grunnmodellen produserer 145-165 hestekrefter. Fra 1990 til 1998, ble C-og K 1500 modeller Chevy mestselgende lastebiler gjennom tidene. Den grunnleggende motoren design er fortsatt i bruk av Chevy dag. I 1990 ble motoren utstyrt med et gasspjeld innsprøytningssystem og et enkelt elektronisk tenning som gjør diagnose og reparasjon av startproblemer enkel. Du trenger
multimeter
Timing lys
Tennpluggnøkkel
Compression måler
Fuel trykkmåler
Inline gnist tester
Vis mer Instruksjoner

1.

Test spenning på batteriet. Batterispenning bør være mellom 12 og 13,5 volt. Mens han fortsatt holder multimeter fører til terminalene, har en assistent forsøk på å sveive motoren. Dette vil teste batteri under starteren belastning. Spenningen skal ikke falle under 9 volt. Hvis den gjør det, må batteriet lades eller byttes. Selv om batteriet fortsatt snur bilen over, vil spenningen under denne verdien ikke aktivere elektronisk kontroll modul eller drivstoff sprøytebrukere.
2

Ta av starteren og få den testet av en lokal auto deler butikken hvis batteriet har en full lading - og starteren bare klikker og motoren går ikke rundt. Store personell vil være i stand til å fortelle deg om starteren er dårlig eller ikke, og må byttes ut.
3

Sjekk for drivstoff. Påse at bensinmåler fungerer, og det er drivstoff på tanken. Test drivstoff press. Med nøkkelen og AC både i off posisjon, fester drivstoff trykkmåler til montering på drivstoff linje. Prøver å starte bilen, og ta lesing fra måleren. Den skal være mellom 9 og 13 pounds per square inch. Hvis ikke, sjekk dieselfilter og sikre at det ikke er tett. Sjekk også makt til drivstoffpumpen, og sørge for at bensinpumpen stafett fungerer. Hvis disse trinnene ikke fungerer, vil drivstoffpumpen må byttes, eller drivstoffpumpen regulator er dårlig.
4

Sjekk om det er gnist. Fjern nr. 1 tennpluggen og installere en inline gnist tester mellom-ledningen og støpselet. Har en assistent forsøk på å skru av motoren, eller bruke en ekstern startknappen, og se om det er gnist. Det bør være en varm hvit gnist i vinduet av gnist tester. Den vanligste årsaken for ingen gnist på en 1990 Chevy 5,7-liters motoren er en dårlig kontroll modul. Fjern kontroll modul, og har den testet av din lokale auto deler butikken. Hvis modulen testene godt, fjern spolen fra toppen av distributør cap, og har den testet også. Sjekk alle distributør og spole grunnlag, som en dårlig bakken kan også føre til ingen gnist.
5

Sjekk timing. Mens distributør hetten er fjernet, har en assistent sveiv motoren, og sikre at distributøren rotor roterer. Hvis det ikke blir distributør akselen eller utstyr skadet, og distributøren vil måtte byttes ut. Installer distributør cap, og med en induktiv timing lys, teste timing. Med den induktive klemmen rundt No en tennplugg ledning, mål timing lys i timing fanen like over harmonisk balancer. Tidspunktet lyset skal belyse taktmerkene når det blinker. Hvis den ikke gjør det, ser din service manual eller utslipp klistremerke under panseret på bilen din for å bestemme timing spesifikasjoner og justering. Timing er forskjellig på disse lastebilene designet for å møte Californias utslippskrav.
6

Se etter komprimering. Hvis din 5,7-liters motor vil fortsatt ikke starte, bruke en tennplugg fastnøkkel til å trekke nr 1 tennpluggen og installere kompresjon tester adapter. Sveiv motoren i ca fem sekunder og deretter sjekke lesing på måleren. Det bør være mellom 90 og 110 psi. Bruke samme fremgangsmåte, kontrollerer alle de andre sylindrene også, installere hver plugg før testing av neste sylinder. Skriv alle resultatene ned. Sylinder målinger bør alle falle innenfor spesifikasjoner, og bør ikke variere med mer enn 5 prosent. Hvis de gjør det, er det interne motorproblemer. Konsultere en profesjonell for riktig diagnose og reparasjon alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66924.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer