Hva er årsaken til kjørelys å flimre ?

Flimring frontlykter kan få deg en billett til politimannen ball , men enda viktigere , kan de tyde på problemer i bilen din. Dette problemet kan skyldes mange mulige årsaker , men uansett årsak , må du identifisere og løse det før lysene går ut helt. Batteri Problemer
p Hvis bilens batteri er å sette ut nok spenning , kan frontlysene flimrer fordi de ikke får nok strøm, noe som kan resultere fra løse eller korroderte polskoene . Rengjøring av kabler og batteripolene med en stålbørste kan løse problemet . Sjekk alle bakken kabler for å sikre at de er koblet til.
Løse eller Defekt Ledninger

Et brudd på ledningene , eller en løs ledninger tilkobling rundt frontlykter , kan få dem til å flimre. Inspisere ledningene kommer til pære for skade eller dårlig kontakt. Sjekk for å se at frontlys pære er ikke løst , og sjekke lysbryter på dashbordet .
Konkurrerende strømforbruk

Noen ganger en annen prosess i din bil konkurrerer med frontlysene for strøm og får dem til å flimre eller dim mens den kjører . For eksempel, hvis du har installert en ikke- fabrikken lydsystem som trenger mye strøm , kan det hende at lysene dempet mens du kjører det fordi det tar mer enn sin del . Bileiere har også rapportert sine frontlykter dimming når de aktiverer en makt vindu eller en takluke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66062.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer