Feilsøking tenning kontroll moduler

En tenning kontroll modul behandler signalet fra veivakselen sensor, eller pick-up coil, og utløser spolen å fyre på riktig tidspunkt. Late-modell biler og lette lastebiler gi oss en fordel når feilsøking modulen i form av en datastrøm vises ved en skanning verktøy. Med denne datastrømmen kan vi finne feil enklere ved raskt å identifisere hvis en sveiv signal er tilstede, eller hvis en sylinder er feiltenning. Scan Tool Testing

Scan testing gir oss muligheten til å lese datastrømmen informasjon samt problemer kode informasjon. Denne informasjonen kommer rett fra biler ECM og er en nøyaktig gjengivelse av hva maskinen er å se.

Den beste måten å bruke dette verktøyet er å trekke feilkoder først, og følg den diagnostiske rutine for dem i henhold til produsentens service manual. Den informasjonen som trengs for å gjøre dette kan bli funnet på autozone.com i deres opplysninger om reparasjon delen. Du kan også finne den i fabrikken service manual.
P Hvis ingen feilkoder er lagret, eller nei-start tilstanden foreligger, flytte til datastrømmen og se etter en veivaksel signal eller tack referanse signal i løpet av spy. Dette indikerer tenningssystemet prøver å fungere skikkelig, og begrenser de mulige årsakene til spolen eller ECM. Ingen tack referanse eller veivaksel signal indikerer problemer kan være tenningsmodulen eller veivaksel sensor.
Manuell Testing

Manuell testing av tenning moduler kan gjøres, men prosedyren varierer etter produsent. Prosedyren for testing av bestemte kjøretøy kan bli funnet i service manualen. Et par ting å huske, skjønt. Bruk aldri en 12-volt test lys for å teste en datamaskin krets med mindre du gjøre det ved service manualen. Dette kan resultere i alvorlig skade på datamaskinen. I stedet bruker en strømførende krets tester. Disse testere har 10 M ohm impedans og er datamaskinen sikker. De er tilgjengelig på de fleste lokale auto deler butikker.
Diagnose ved Symptom
p Det er to symptomer som kan diagnostiseres som en dårlig modul.

Tap av timing forhånd kan føre til treghet og overoppheting. Det kan pekes ved å sjekke med en timing lys for forskudd i henhold til motorens akselerasjon.

Den andre er varm motor stalling.An motor statistiske boder og vil ikke starte på nytt, men vil starte på nytt etter at det er lov til å kjøle seg ned er mest sannsynlig en dårlig modul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64244.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer