Slik feilsøker problemer i en Ford Taurus

The Ford Taurus er en populær bil . Det er imidlertid problemer som er spesifikke for Taurus , som særegne lyder og quirks , som er et resultat av dårlige produksjonsprosesser som gikk inn i bilen. Mens mange problemer er sortert ut gjennom årene , er det noen tilbakevendende problemer . Men før du bytter ut noen deler , er det lett å feilsøke noen av de mer vanlige problemer . Instruksjoner
en

Lytt etter sutring kommer fra motorrommet når du vrir rattet fra side til side. Mens motoren er på, vil servostyring pumpe i de fleste Taurus sin sutre . Dette skyldes først og fremst en defekt design på Taurus servostyring pumpen skivene . Den eneste virkelige botemiddel for dette er å ha den erstattet.
2

Lytt klikke lyder ved kjøring i svinger . Den høye vinkling på Taurus cv ledd kan føre dem til å mislykkes for tidlig . Dessverre, når de beskyttende boot revner, vil joint begynne å male . På dette punktet er det ingen løse den. Det må byttes ut . Forvent å gjøre denne jobben etter 50.000 miles .
3

Se etter unormal luftstrømmen fra lufteventilene . Den viftemotor er ganske høyt på Taurus , men hvis din blåser ikke synes å være blåser en betydelig mengde luft inn i hytta , er det sannsynligvis på grunn av en dårlig motor . Dette er et problem på noen Ford biler , men problemet er vanlig på Taurus .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64281.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer