Slik tester for en Oil Smell

Hvis du slår på bilen og lukter noe brenning, sjansene er det er en oljelekkasje i motoren din. Olje lekker fra en ventil i motoren fører til en foul, etsende lukt. Folk kjører bak deg kan se røyk fra eksosrøret og lukte den brennende olje. Teste for en olje lukt i bilen. Instruksjoner
en

Snu bilen på og kjøre rundt i 10 minutter. Smell luften inne i bilen. Betyr det lukter noe brenner? Brent olje har en særegen lukt som de fleste bileiere gjenkjenne enkelt.
2

Åpne panseret etter at bilen av. Er lukten sterkere i nærheten av motoren? Hvis ja, er sjansen stor for olje lekker fra en ventil og brenner på varme motordeler.
3

Finn ut når siste oljeskift var for bilen. Nylige oljeskift kan føre til brent olje lukt på grunn av overflødig olje i motoren. Etter at bilen kjører for en stund, brenner overflødig olje av og lukten forsvinner.
4

Kjør bilen på tomgang med panseret åpent og se etter røyk. Hvis du ser røyk og lukt brenning, det er olje lekker et sted i motoren.
5

Stand bak bilen mens den kjører. Ser du røyk kommer ut av eksosrøret? Har noen gi det litt gass mens i parken og se for svart røyk fra eksosen. Det lukter brent olje hvis oljen brenner i eksosanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68190.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer