Hvor å Test en Coil Pack på en 1989 Buick Lasabre

Mens Chevy small block har fått mest oppmerksomhet, har Buick 231 V-6 en av de mest interessante suksesshistorier av alle GM motorer. Denne motoren faktisk startet som en all-aluminium V-8, som ble introdusert i 1961, og solgt til Englands Rover Company i 1967. Rover brukte denne V-8 til makten alle sine tilbud for nesten ytterligere fire tiår, mens GM re-etterbehandles utforming som en V-6. Buick 231 så utbredt bruk i hele 1970 og 1980, spirende underveis turboladere, innsprøytning og flere spiral pakker. Selv i dag kan GMs 3800 V-6 spore sine design-røtter tilbake til multi-spiral 3,8-liter, og til Odd, aluminium V-8 som GM ikke vil. Du trenger
Spark tester og jord
Digital multimeter til LED test lys
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser alle deler av viklingslaget .. Det er to typer. Den type En kveil pakke har elektrode "tårn" der plugg ledninger kobles på begge sider av pakningen, den type to pakke har pluggen tårnene på samme side. Spolen pakke inneholder tre separate spoler arrangert foran til bak, hver spiral krefter pluggene på to sylindere. På motsatt side tårnene på T1 og de sammenkoblede tårnene på T2 koble til det samme coil.
2

Trekk en av plugg ledninger fra en spole tårnet og koble gnist tester til det. En gnist tester fungerer akkurat som en tennplugg - og, faktisk, kan du lage en fra en gammel tennplugg og en plug wire. Koble jordledningen på gnist tester til minuspolen på batteriet. Du kan også koble kroppen din testpluggen til den negative terminalen med en jumper kabel.
3

Start motoren og skru den opp, hvis mulig. Se gnist tester, hvis du ser en gnist i måleinstrument testpluggen, og slå av motoren og gjenta testen med det andre tårnet på at coil. Det ville være motsatt for et T1, tilstøtende til en T2. Hvis du observerer en gnist fra begge tårnene på at spiral, så det coil er sannsynlig fungerer riktig. Koble til plugg ledninger tilbake og gå til neste spiral - sentrum spiral - i kø. Gjenta med det coil, etterfulgt av den tredje coil.
4

Kontroller funksjonen viklingslaget, strømforsyning og signal fra kabinettet, hvis du fikk ingen gnist fra noen av spolene. Koble fra 14-pinners sele kontakten fra viklingslaget og se på kontakt; terminalene er merket med bokstavene A til P, hoppe O. Veivakselen signaltråd er G, syvende ned fra toppen. Den 10-volts signal er terminal N, eller andre opp fra bunnen.
5

Touch din multimeter er svart (negativ) sonde til batteriets plusspol, og trykk den røde proben til "N" , strøm terminal på kontakten. Ha en assistent prøver å starte bilen og observere spenningen lesing på DMM. Den bør leses ved eller omtrent 10 volt. Hvis spenningen er mindre enn, da har du et problem med strømmen voltssupply. Sjekk veivakselen signal, hvis spenningen er større enn 10 volt.
6

Koble LED test lysets bakken klemme til batteriets minuspol og berør den positive probe til veivakselen signal wire eller terminal G. har en assistent forsøk på å starte bilen. Din LED lys bør raskt blinke på og av. Hvis lyset flimrer, har du makt til spolen pack. Erstatte hele, hvis lampen ikke flimrer i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68749.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer