Slik feilsøker Auto Brake Problemer

Bremsesystemet er det viktigste sikkerhetssystemet på enhver bil. Motoren kan være i stand til å akselerere bilen til 60 miles per time i åtte sekunder, men bremsene må kunne trygt stoppe et kjøretøy som kjører på at hastigheten på mindre enn halvparten av denne tiden. Moderne bremser er effektiv og pålitelig. Det er imidlertid viktig å forstå symptomer på problemer som kan oppstå, slik at reparasjoner og eventuelle korrigerende tiltak kan iverksettes så raskt som mulig. Instruksjoner
en

Kontroller bremsevæske nivå. Åpne master sylinderen reservoaret og kontroller at bremsevæske er mellom "Max" og "min" merker på reservoaret. Væsken skal være ensartet rød i farge og fri for forurensninger. Et lavt væskenivå vil resultere i en myk følelse, under bremsing, mens et høyt nivå vil føre til en hard oppbremsing følelse.
2

Start motoren og skyv på bremsepedalen med bilen parkert. Pedalen skal reise kort avstand og så stoppe fast som bremsene engasjere. Et svampaktig føler indikerer vanligvis en luftboble i ett eller flere av de bremseledninger. Hvis pedalen fortsetter å bevege seg sakte nedover etter at bremsene har engasjert, kan det tyde på at master sylinderen cap er ikke tett, eller at master sylinder er defekt. Hvis pedalen føles for hardt, kan det være et tegn på en defekt vakuum booster.
3

Kjør sakte, stopper ved hyppige intervaller. Lytt nøye etter lyder. Et høyt metallisk hvin indikerer normalt at bremsene er tynn og putene skal erstattes. En svak hvin kan være et resultat av bremsekloss vibrasjon. Et høyt sliping eller skraping støy betyr vanligvis en bremsekloss har fullstendig utslitt eller ikke. Dersom bilen trekker til siden under stopping, betyr dette vanligvis at den fremre bøylen på den motsatte siden har grepet. Brake trekke ledsaget av clunking lyder kan bety at en del av brems er løs. Hvis bremsene fange og stoppe bilen plutselig, er dette vanligvis et tegn på støv eller forurensning på fôr overflater.
4

Drive bilen ved normale hastigheter og bremser fast. Vibrasjoner kan være en indikasjon på en bøyd eller feiljustert plate eller trommelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65383.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer