Diesel Scan Tools

En dieselmotor bruker varmen av komprimering for å tenne diesel strømmer til denne type motor for at det skal fungere ordentlig. For å sjekke en dieselmotor for eventuelle elektriske feil eller utslipp problemer, vil en mekaniker bruke motor skanneverktøyene. Disse typer elektroniske enheter kan også brukes på nondiesel motorer, men de alle se etter feil som forekommer i bilmotorer. PocketScan Plus Kode Reader

Konstruert av en hard plast og har en liten skjerm, viser PocketScan Plus strekkodeleser en dieselmotor diagnostiske feilkoder til bilmekanikere. Ved å feste PocketScan Plus strekkodeleser til bilens elektroniske system via leserens kabel, skanner denne enheten motoren for elektriske feil samt andre dieselmotor funksjonsfeil.
EZ-SCAN 6000 Diagnostic Scan Tool Kit

Etter at bilen mekaniker kroker opp EZ-SCAN 6000 Diagnostic Scan Tool Kit til en bil utstyrt med en dieselmotor, vil dette skanning verktøyet vise feilkoder og andre produsent-spesifikke feilkoder til mekaniker . Hovedenheten av dette skanning verktøyet kit er utstyrt med en stor skjerm som er lett å lese og vil arbeide for et bredt spekter av bilprodusentene, inkludert GM, Ford, Chrysler og Toyota.

OBD II Auto Scanner Scan Tool

OBD II Auto Scanner Scan Tool viser Freeze Frame data til mekaniker som ordentlig kroker opp denne enheten til en dieselmotor elektroniske system. Bilmekanikere kan velge å se på skjermen skjermens data på engelsk, spansk eller fransk. Hovedenheten er rundt seks inches lang og er laget av hard plast. Displayet er 1 1/2 bred og kan også oppdateres via internett.
Trilingual OBD II ABS Scan Tool

Designet for å skanne for diesel automotive problemer som samt nondiesel motorer, viser Trilingual OBD II ABS Scan Tool en motor trøbbel kode og også prioriterer automotive problemer for bilmekaniker. Enhetens CodeConnect hurtigtast bygget inn den elektroniske enheten forbinder med Internett og fremhever det viktigste problemet kode som enheten er å lese, og dermed varsle bilmekaniker til bestemte dieselmotor problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65382.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer