Oppvarming Kjerne Symptomer på en Honda Civic

den varme kjernen på en Honda Civic, som ligger under dashbordet på passasjersiden av bilen, varmer opp bilens førerhus. Vann går fra vannpumpe og inn i ovnen kjernen, som fungerer som radiatoren ved å inkludere små, tykke rør oppvarmet av ved vann som går gjennom dem. Flere mulige symptomer kan oppstå når varmeren kjernen svikter i Civic. Søte lukten inni Cab

den varme kjernen i Honda Civic forvandler motorvarme i førerhuset varme. Siden varmeren kjernen sitter under dashbordet bak motoren brannmur, er det første symptomet på en lekkasje i varmeapparatet kjernen en søt lukt i førerhuset. Denne lukt kommer fra kjølevæsken som går gjennom den varme kjernen, noe som indikerer en liten lekkasje har utviklet seg der. Selene og rør til varmeren kan lett utvikle et pinhole lekkasje fra overoppheting eller forringelse. Hvis denne søte lukten utvikler inne i førerhuset, må Civic eieren ta bilen til en kvalifisert tekniker før dyrere skade oppstår.
Wet Carpet

Honda Civic varmeapparat kjernen kan føre til at teppet i førerhuset for å bli våt --- en indikasjon på at kjølevæsken har lekket ut på passasjersiden og på teppet og gulvmatter. I dette tilfellet har en mer alvorlig lekkasje sannsynligvis oppsto i den varme kjernen og vil fortsette å lekke kjølevæske inn i førerhuset til feilen er utbedret. Radiatoren og motoren vil fortsette å miste kjølevæske og vil begynne å kjøre varmt eller overopphetes på grunn av mangel på kjølevæske. Du bør også legge merke til en søt lukt fordi mer kjølevæske har lekket inn i Civic. Du må ha ovnen reparert i dette tilfellet før motoren blir skadet.
Windows Fogging

En sikker symptom på varmeren kjernen i Honda Civic kommer dårlig oppstår når innsiden vinduene dugger uten noen åpenbar grunn. Varmeren kjernen er ikke miste væske kjølevæske i dette tilfellet, i stedet vil oppvarmede kjølevæsken strømmer opp gjennom dash av Civic og på frontruten. I dette tilfellet, har varmeapparat kjerne sannsynlig begynte lekker eller ødelagt en sel, eller et hull har utviklet seg i en av slangene. Hvis frontruten begynner å tåke opp mens du kjører, må du ha varmeapparatet kjernen repareres umiddelbart for å unngå fremtidige problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66624.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer