Bil Amp Feilsøking

Ifølge Bilstereo Hjelp nettside, lyd forsterker problemer er vanlige. Disse glitches inkluderer vanligvis sprakende eller spratt lyder, eller nekte å jobbe i det hele tatt. Det kan meget vel være at høyttalerne er skutt, men det virkelige problemet kan være i forsterkeren. Før du går til butikken for å investere i en ny amp, sørg for at det er forsterkeren som forårsaker bilens lydproblemer. Som Bilstereo nettstedet antyder, kunne ta enkle feilsøkingstrinn innebære løsninger som faktisk spare deg for penger. Men hvis disse ikke resultere i en fiks, er det på tide å gå til verksted. Du trenger
Voltmeter
liten skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bryt forsterkeren ned til de mest grunnleggende delene. Fjern alle høyttaler ledninger, drar i stedet bare strøm, jord og eksterne ledninger.
2

Observer amp omgivelser. Pass på at de er rene og rust fri.
3

Sjekk din enhet for mulige effekttap. Bruk et voltmeter for å teste effekt, jording og den eksterne turn-on signal.
4

Fjern forsterkeren fra bilen. Prøv det i en venns bil. Hvis det fungerer i hennes bil, så noe er galt med lyden systemets høyttalere.
5

Test det elektriske anlegget i bilen. Feste en føre til batteriet, kan du bruke et voltmeter. Hvis motstanden er nær null, er batterinivået er lavt eller det kan være noe annet galt med det elektriske systemet.
6

Slå av forsterkeren. Still inn voltmeter til "ohm". Mål motstanden mellom utgangene, hvis det er i nærheten eller på null, så i hvert fall én terminal ikke fungerer som det skal. Fjern uakseptable terminal (er).
7

Se på dine skruer. Sørg for at de ikke har trengt inn i ikke-ledende forsterker overflaten som du, eller bilstereo servicemann, montert høyttaleren.
8

Kontroller nøye stammen, eller bakre dekk, av bilen. Se etter høyttaler kabler som kan berøre eller klemming andre auto deler. Slike berøre eller klemming kan forstyrre ytelsen høyttalerne.
9 p Hvis disse trinnene ikke resultere i en fiks, erstatte forsterkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66697.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer