Hvordan kan jeg vite jeg mine Manuelle Låsing Nav må byttes?

Manuell låsing huber har eksistert i minst 60 år. Opprinnelig oppfunnet av Warn Industries, manuell låsing huber tilby redusert drivlinje slitasje, økt drivstofføkonomi og jevnere kjøretøy drift. Manuell låsing huber, som navnet tilsier, må låses og låses opp for hånd. Når ulåst, kobler de forhjulene fra resten av kjøretøyene 'drivlinje. Dette gjør at forhjulene til "frihjul" uten motstand. Når det er låst, kobler de forhjulene, slik at bilen fungerer som en ekte firehjulstrekk. Instruksjoner
en

Finn de låse navene på bilen din. De er plassert i sentrum av forhjulene.
2

Inspiser navene for tegn på oljelekkasje. Hvis noen blir funnet, skal den interne hub pakningen skiftes ut.
3

Slå navene manuelt, frem og tilbake, fra "låst" til "låst" posisjon. Navene skal slå fritt i hele sitt utbredelsesområde. Hvis de synes å binde eller ta en intern rengjøring berettiget.
4

Har en venn styre bilen, sakte, med navene låst. Stå ved siden av bilen og lytte etter eventuelle sliping støy fra navene. Gjør dette med begge huber. En låsing hub som har sviktet vil ofte gjøre en skrapelyd da den glir inn og ut av posisjon.
5

Bruk maskinen med navene låst og firehjulstrekk engasjert. Hvis firehjulstrekk ikke fungerer og foran drivlinjen er å snu, ligger problemet i den manuelle låsing huber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68111.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer