Slik feilsøker en 1992 K1500 Chevrolet Fuel Pump

Chevrolet bil selskapet bygget sin første lastebil i 1918, og ga ut sin C /K serie lastebiler i 1962. To hjulstrekk lastebiler hadde en "C" prefikset mens "K" prefiks lastebiler var firehjulstrekk. 1992 Chevrolet K1500 var utstyrt med en elektronisk drivstoffpumpe, som ligger i gasstanken. Drivstoffpumpen overfører gass fra drivstofftanken gjennom lastebilens drivstoff linjer og inn i motoren. Som de fleste bildeler, kan drivstoffpumpen til slutt mislykkes og må byttes ut. Du kan ta visse forholdsregler for å feilsøke en drivstoffpumpe før du finner ut at det må fjernes. Du trenger
Fuel trykkmåleren
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til drivstoffpumpen å se om det gir energi før lastebilens motor slår seg på . Sett lastebilens tenningsnøkkelen i tenningen og vri den mot høyre ett hakk slik at lastebilens batteriet er på, men ikke motoren. Med nøkkelen i denne posisjonen drivstoffpumpen bør begynne å sende gass gjennom drivstoffslanger til motoren. Pass på å gjennomføre denne testen i et rolig sted, slik at du kan høre pumpen. Hvis du har en hard tid hørte pumpen må du kanskje ha en annen person stå ved drivstofftanken og lytte til deg.
2

Se etter symptomer som bensinpumpen har sviktet. De to store tegn på at pumpen ikke fungerer som de skal er bilen klarer å akselerere når gasspedalen trykkes og bilen klarer å starte.
3

Test lastebilens drivstoff press. Koble en drivstoff trykkmåler til Schrader ventil av lastebilen. Den Schrader ventil ligger i motorblokk og ser ut som en luft ventil du ville finne på lastebilens dekk eller dekk til en sykkel. Skru drivstoff trykkmåler på ventilen og vri lastebil på å se om drivstoffsystemet har nok drivstoff press. 1992 K1500 bør ha mellom ni og 13 pounds per kvadrattomme.
4

Sjekk om drivstofftrykket regulator fungerer som den skal. Hvis brenselet er lavt regulatoren kan være årsaken istedenfor bensinpumpen. Regulatoren er plassert nær fronten av motorblokken på toppen hvor den er lett tilgjengelig. Med drivstoff trykkregulatoren fortsatt er koblet til Schrader ventil, klemme forsiktig gummislange koblet til drivstoff trykkregulator med noen tang. Hvis drivstoffet trykket øker når du klemmer regulatoren bør byttes ut, ikke bensinpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67068.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer