Tegn på at Calipers går dårlig

Kalipperne på et kjøretøy er pneumatiske stempler som engasjerer bremsene. Trykket skapes ved å trykke inn bremsepedalen komprimerer væsken tvinge calipers å engasjere seg. Et problem med kalipere oversettes til redusert eller ingen bremsekraft for kjøretøyet. Identifisere en skadet caliper krever en visuell inspeksjon av elementene. Kalippere operere i lignende oppførsel uavhengig av merke eller modell av kjøretøyet. Sel og tilkoblinger

titt på bøylen med hjulene fjernet. Se på baksiden side av rotoren, lufteskruen og de hydrauliske ledningskoblinger. Ethvert tegn på væske på rotor eller inne plate skulle tilsi en skadet støv støvel eller stempeltetningen. Lekkasjer rundt lufteskruen og hydrauliske ledningskoblinger er åpenbare og lett å erstatte. Sprekker på bøylen boliger vil tillate væske å rømme og krever erstatning.
Pistons

Be noen om å trykke på bremsepedalen og spinne rotoren. Spinning rotoren med letthet eller sliping indikerer at systemet har luften i linje eller stempelet er frosset på plass. Overdreven varme fra slitte pads kan smelte stempelet til målepunktet. En C-klemmen kan ofte frigjøre stempelet. Fjern bremseskoene og se på innersiden av stemplene. Se etter tegn på skader, slik som sprekker i basen eller riper på tips.

Tegn mens du kjører

trekker til den ene siden mens engasjerende bremser indikerer at et hjul er gripende bedre enn den andre. Utlufting av systemet vil typisk korrigere dette. Hvis problemet fortsetter, er bøylen unnlater å engasjere bremsen, noe som betyr vanligvis en dårlig forsegling. Blødning bremsene med noen form for frekvens indikerer at luft trekker inn i systemet fra enten de hydrauliske linjer eller caliper. Lekkasjer er ikke alltid åpenbare. Bremser låse opp når engasjere dem eller gjenværende låst indikerer også caliper feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65944.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer