Slik feilsøker en 2003 Jaguar XJR Soltak

Jaguar XJ-serie biler inkluderer en fås elektrisk drevet soltak med manuell parasoll. Soltak funksjoner inkluderer en vippefunksjon. Soltaket drives av en bryter i overhead konsollen og parasoll kan åpnes og lukkes manuelt med en pull-cup. Problemer med systemet kan være relatert til mekanisk drift, drift av bryteren og vanskeligheter med å få tilgang til trekk-kopp for solseil. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til posisjon "1" eller "2" hvis ikke soltaket vil fungere. Soltaket vil ikke fungere uten nøkkel. Dette er delvis et sikkerhetsnett for å stoppe barn som leker med taket uten tilsyn.
2

Trykk kort på baksiden av bryteren helt opp til andre posisjon og slipp den hvis soltaket åpnes ikke i ett trykk. Forsiktig skyve bryteren og holde den vil ikke aktivere en-touch funksjonalitet.
3

Skyv fronten av bryteren oppover hvis ikke soltaket vil vippe åpne. Hold bryteren til soltaket når ønsket tilt, og så la gå. Hvis du holder på bryteren, vil soltak gå til det maksimale tilt posisjon.
4

Fullt lukke XJ-R soltak med bryteren for å få tilgang til pull-cup for solseil hvis du kan 't betjene solseil. Pull-cup er skjult mens soltaket er helt åpen, så solseil ikke kan lukkes i den posisjonen. Lukk soltaket med overhead konsollen bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67517.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer