Slik feilsøker frontlys Problemer

Frontlyktene er viktig for sikkerheten til noen i et kjøretøy. Riktig fungerende frontlykter hjelpe i å navigere gjennom kraftig regnvær, snø, tåke og mørke, og også bidra til bilen din å bli sett av andre gjør det samme. Dermed frontlys problemer er noen ganger scary.Fear ikke. En lyskaster er montert med en logisk sekvens, hver del med en bestemt funksjon. Feilsøking denne sekvensen er ganske sannsynlig å slå opp problemet. Noen deler utenfor disse som kan påvirke frontlys funksjon, for eksempel en dynamo, vil også påvirke andre funksjoner. Du trenger
Skrutrekkere
Tenger
Nøkler
Eventuelle verktøy som er spesifikke for din merkevare hovedlys (sjekk bilens manual)
Vis mer Instruksjoner
1

Se etter en utbrent pære når bare ett frontlys ikke fungerer. Kontroller elektriske koblinger - stikkontakten og koble ledninger - for korrosjon om pæren ikke er utbrent. Stram alle deler i dette området som har løsnet over tid.
To Mus og andre gnagere liker å tygge, noe som kan skade elektriske ledninger og forårsake frontlykter slutter å virke.

Sjekk tilkoplet ledersystemer når begge frontlyktene ikke fungerer. Dette er ofte så enkelt som å sjekke sikringen, men kan også innebære en feil dimmebryter, frontlys stafett, modul eller frontlys bryteren. Feil i selve ledningene kan også være problemet, for eksempel med en bil parkert i et landlig område hvor gnagere kan komme inn i motoren og tygge ledninger, eller av andre årsaker.
3

Sjekk styrken på batteriets lade når frontlys lysstyrken varierer under akselerasjon, eller når frontlykter begynner å stadig dim eller flimrer mens du kjører. En dårlig dynamo fører ofte disse tingene til å skje, men det vil også påvirke lading av batteriet, slik at den sakte lades det og til slutt går døde.
4

Rengjør også frontlyktene og kontroller sikte når de ikke lyser opp veien skikkelig. Fuktighet inne i frontlys dekker kan også påvirke belysning, slik at de kunne trenge å bli tørket for å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66010.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer