Slik kjører du en Compression Test på en 2002 Chevy Tracker

The Tracker startet sin noe etasjes historie tilbake i 1989 som "grei" Geo Tracker, som var basert off av Suzuki Samurai. Geo Tracker fortsatte gjennom 1997, og ble plukket opp av Chevrolet etter Geo brettes i 1998. 2002 Chevrolet Tracker, basert ut av Suzuki Vitara, kom standard med en 2,0-liters in-line firesylindret motor eller en 2,5-liters V-6 motor. Testing av kompresjon på disse motorene gjør at du kan se om det er et problem med stempelringer eller ventiler. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Spark plug socket
Compression tester
Kombinasjonsnøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
2,0-Liter
en

Åpne Tracker panseret og koble ledningene som kobler seg til alle fire spiral pakker, ved å trykke på låseknappen og trekke ledningsnettet fra coil pakker.
2

Fjern bolten fester hver av spolens pakker og trekk pakkene fra motoren. Dette hindrer utilsiktet tenning mens testing av kompresjon.
3

Fjern en tennplugg fra Tracker, med en skralle og Plugghetter,.
4

Insert komprimering tester inn i hullet hvor tennpluggen var og hånd-stram til. Stram kompresjon tester inn i motoren litt mer med en kombinasjon skiftenøkkel -. Bare om en kvart omdreining forbi for hånd
5

Vri tenningsnøkkelen, som om du skulle starte Tracker, og hold den inne i ca 10 sekunder mens starteren slår av motoren over. Vri tenningen til "Off" posisjon.
6

Kontroller psi angitt på kompresjon tester og noterer denne lesningen. Trykk på knappen på tester for å nullstille måleren.
7

Fjern kompresjon tester fra motoren og plasser tennpluggen tilbake inn i motoren. Trekk til tennpluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel og en stikkontakt.
8

Gjenta trinn 3 til 7 på alle fire sylindere.
9

Sammenlign presset i alle fire sylindere til produsentens fabrikk komprimering spesifikasjon av 199 psi + /- 15 psi. Hvis noen av sylindrene har mer enn 15 psi mindre enn spesifikasjonen, er at flaskens komprimering for lavt og motoren trenger service.
2,5-liters
10

Åpen Tracker-hette og fjern plast spiral dekker på hver av ventilen dekker, ved hjelp av en skralle og socket
11

Koble ledningene fra alle seks spiral packs -. tre på hver side av motoren. Løsne bolten sikre hver av coil pakker til motoren og trekke alle av coil pakker fra Tracker.
12

Fjern en tennplugg fra motoren med en skralle og Plugghetter. Plasser kompresjon tester inn i hullet hvor tennpluggen var og hånd-stram til. Bruk en kombinasjon fastnøkkel til å skru kompresjon tester en kvart-sving forbi hånd.
13

Slå Tracker tenningen, som når du starter bilen, og hold den inne i ca 10 sekunder. Vri tenningen til "Off" posisjon.
14

Kontroller psi lesing på kompresjon tester og noterer det. Trykk på reset-knappen på tester for å slippe måleren tilbake til null.
15

Fjern kompresjon tester med en kombinasjon skiftenøkkel og hånd-skru tennpluggen tilbake inn i motoren. Trekk til tennpluggen til 18 fot-pounds med en momentnøkkel og Plugghetter.
16

Gjenta trinn 3 til 6 for alle seks av 2,5-liter 's sylindere.
17

Sammenlign komprimering målinger av alle seks sylindere til produsentens spesifikasjon av 199-227 psi, med et akseptabelt avvik på 15 psi. Hvis en eller flere sylindre er 183 psi eller mindre, er at flaskens komprimering for lavt og motoren krever service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67990.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer