Slik feilsøker diagnostiske problemer i en 2006 Saturn Ion

The Saturn Ion kom inn på scenen i 2003. Siden da har det vist seg å være en økonomisk og pålitelig kjøp, selv om dyrere samtidige har større luksus å tilby. Ion kommer i både kupé og sedan stiler, og begge stilarter tilbyr 14,7 kubikkfot plass i bagasjerommet. Når Saturn Ion er "Check Engine" lyset har kommet på, eller du har lagt merke til problemer, trekke motorens diagnosekoder er den beste skritt å ta. Feilkoder er opprettet og lagret i datamaskinen når et problem er anerkjent. Du trenger
OBD scanner
Eiers manuell eller reparasjon manuell
Vis flere instruksjoner
en

Ta en titt under dash av Saturn for samlebåndet Diagnostic Link (ALDL), også kalt diagnostisk test port. Testen porten på førersiden av bilen. Det er en elektrisk enhet med 12 til 16 porter. Hvis det har et plastdeksel, forsiktig presse dekselet av og sett til side.
2

Plug testen ledelsen i OBD scanner inn i ALDL. Snu Saturn på, men ikke dra motoren rundt. Snu bilen "On" uten å starte motoren starter diagnostisk sekvens i Saturns datamaskin.
3

Slå på skanneren. Svar på spørsmålene som de vises på skjermen, besvare slike spørsmål som året, merke og modell av bilen din.
4

Velg alternativet for å hente diagnosekoder fra Saturn datamaskin. Kodene vil vises på skjermen. Skriv dem ned og ta kontakt med bruksanvisningen for hver kode mening.
5

komme til roten av problemet, basert på betydningen av kodene. For eksempel betyr koden P1543 et problem med air condition har blitt oppdaget. Adressere klimaanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65714.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer