Slik feilsøker Klima Control i en '01 Chrysler Town & Country

Chrysler 2001 Town & Country minivans selges aksje med en manuell air condition og varmeanlegg som regulerer temperatur basert på manuelle kontroller. Valgfrie, helautomatiske systemer er også tilgjengelig, og felles, inkludert en infrarød tre-soners automatisk kontroll som et alternativ. De tre-sone system opprettholder interiør komfort nivåer for-og baksetepassasjerene. Problemer med klimakontroll i en Town & Country kan være relatert til sensorer, luftstrøm og distribusjon. Korrigere disse problemene ved feilsøking. Instruksjoner
en

Fjern eventuelle gjenstander som kan blokkere de tre sensorene dersom temperaturen ikke blir vedlikeholdt skikkelig. Det er tre sensorer i alle, en i bakre kontrollenhet og to på dashbordet. Sensorene overvåker overflatetemperaturen for fører og passasjerer og justere klimaanlegget på riktig måte. Fjern håndvesker fra den bakre kontroll og kart fra toppen av dashbordet.
2

overstyre den automatiske systemet hvis det ikke gir optimal klimakontroll for dine behov. Du kan stille inn venstre blåser knotten til noen fast hastighet ved å dreie knotten fra lav til høy, for eksempel. Du kan foreta manuelle justeringer til temperatur også.
3

Bruk riktig sone innstilling for forholdene dersom Town & Country klima kontroll ikke fungerer som den skal. Bruk "Bi-Level"-modus for kjølig luft fra dashbordet og varm luft fra gulvet, "Mix" er bra for snørike forhold, fordi det sender luft til frontruten for å holde det klart, og dirigerer den på deg, "Tin" er bra for rask dugg. Bruk "Resirkulering" hvis luften utenfor er svært fuktig, og du vil redusere fuktigheten i kabinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67583.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer