Hvor å Test en Fuel Pump Relay på en 94 Ford Ranger

En ødelagt bensinpumpe relé forårsaker en feil pumpe, sulter motoren drivstoff. Motoren kan stamme, stall eller ikke starte i det hele tatt. Heldigvis, kan du teste bensinpumpen stafett i en 1994 Ford Ranger uten å kjøpe noen ekstra deler, releer eller spesialverktøy. Nesten alle uerfarne mekanikere kan teste drivstoffpumpen stafett i noen minutter for å avgjøre om det er behov for videre diagnose, eller om bensinpumpen stafett er kilden til de mekaniske problemer. Du trenger:
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Locate sikring og relé boksen i motorrommet. Det ligger i nærheten av brannmur på førersiden av motorrommet.
2

Trekk dekselet fra stafetten og sikringsboksen.
3

Trekk ut bensinpumpen stafett med nebbtang. Releet ligger i den midterste raden med 13 sikringer i raden. Bensinpumpen stafett er den tredje stafett fra høyre.
4

Trekk relé som er femte fra høyre. Sett den inn i det tomme bensinpumpen stafett, tredje fra høyre. Sett stafetten fjernet opprinnelig fra tredje sporet og sett den inn i femte posisjon fra høyre.
5

Start kjøretøyet. Dersom motoren steiler, hakker eller ikke starter, er det bensinpumpen stafett dårlig. Fjern den opprinnelige bensinpumpen stafett fra femte sakte fra høyre. Ta den nye stafett fra tredje sporet fra høyre, og sett det inn i utgangsposisjon i den femte sporet. Ta med den originale bensinpumpe relé til en automatisk del butikken og kjøpe en erstatning. Hvis motoren ikke stammer, stall og starter som den skal, plasserer releer i sine opprinnelige posisjoner og diagnostisere andre deler av drivstoffsystemet.
6

Sett den nye stafett i tredje spor fra høyre.
7

Sett dekselet på sikringsboksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67245.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer