Hvordan sjekke for en Flat Cam Lobe

En flat cam lapp har forskjellige symptomer, avhengig av hvor flat den lapp er. Når en cam er flat, åpner ventilen og lukker til riktig tid, men ikke så langt som det skal. Tilstanden, mens noen ganger ikke oppdages ved lav eller mid-range RPM, fører til at motoren mister moment ved høyere turtall på grunn av redusert drivstoff. En flat cam lapp vil generelt føre tappet lyder i det hele tatt RPM. Unnlatelse av å reparere en cam med en flat lapp kan resultere i kamaksel, løfter eller push-rod svikt. Siden cams ikke gå dårlig så ofte som andre deler av ventilen tog, se etter en flat cam lapp er en prosess for å eliminere de andre delene i ventilen tog. Du trenger
Toolkit
Vis flere instruksjoner
Method Man
en

Fjern ventildekselet med hva verktøy er påkrevd fra en verktøykasse.

2

Start motoren. Mens på tomgang, identifisere hvilke rocker arm eller våpen er løs mens motoren er i gang.
3

Noter ene eller de som er løs og slå av motoren.

4

Fjern vippearmer og undersøke dem for skade. Inspiser rocker arm innlegg å sikre at de ikke har begynt å trekke seg ut av topplokket. Inspisere ventilløfterne å sikre at de ikke blir bøyd. Hvis disse tingene hele passere inspeksjon, ville de bare andre ting som kan være galt være en sammenrast løfteren eller en flat flekk på cam lapp.
5

Fjern inntak manifold. Fjern ventilløftere på den mistenkte sylinder og sjekk for skader. Følg nøye med på bunnen av løfteren. En flat spot i cam kan skade bunnen av løfteren ved å forårsake små bulker eller merker i det, avhengig av graden av skade på cam lapp.
6

Inspiser cam både visuelt og ved føler det å se om det er en flat spot, hvis alle andre deler passere inspeksjon, fullføre sjekken for en flat flekk på cam.
Metode to
7

Trekk fra basen sirkel diameter fra cam lapp høyde og multipliserer det svaret av rocker arm ratio for å finne ut hva selve ventilen reise bør være.
8

Roter motoren for hånd med en skiftenøkkel på veivakselen trinse bolt og måle hver enkelt ventil reise mellom det punktet hvor ventilen er stengt og helt åpen.
9

sammenligne selve ventilen reise med hva ventilen reise bør være. Gjenta for hver ventil. Hvis ventilen eller ventilene reiser mindre enn den anbefalte ventil reise, følge trinnene i Metode One for å undersøke andre deler for å eliminere dem som årsak til problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68214.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer