Hvordan Test en elektrisk vindu bryter for en Buick

Strøm vindu motorer som brukes i de fleste Buick biler er reversible elektriske motorer. Denne type motor kan retningen av motorens drift som skal endres ved å reversere polariteten av den strøm tilføres motoren av svitsjen. Testing er gjort på motoren og krever fjerning av dørpanelet for tilgang. En bil krets tester er alt som er nødvendig for å diagnostisere problemer, og dette er alt innenfor egenskapene til de fleste mekanikere. Du trenger
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Finn de kraftdistribusjon blokker (Fuse Block) og teste alle sikringene med en bil krets tester . Erstatte noen sikring funnet å være blåst, og sjekk at strøm vinduet drift. En defekt sikring kan indikere et vindu motor som blir svak. Det er god praksis å sjekke alle sikringene når det er mulig og ikke bare de som er merket for vinduet motor. Dette hindrer feil og eliminerer alle muligheter for en blåst sikring være den skyldige.
2

Ta av døren panel ved å fjerne skruene som ligger i døra pull, låsen cup og nedre kant av panelet. Deretter trekker dørpanelet opp og ut for å fjerne den fra døren. Informasjon om din spesifikke Buick kan bli funnet i service manual, eller en on-line ressurs som de er oppført i avsnittet i denne artikkelen.
3

Finn strømkontakten vinduet motor og koble ledningsnettet fra motoren kontakten. Fest den røde ledningen av bil krets tester til den positive pol og den svarte kabelen til minuspolen. Test for strømmen på motorklemmene kontaktpunktene av ledningsnettet, og arbeidet kraften vinduet skifte opp og ned for å se om strømmen er koblet til kontakten i en retning og ikke den andre. Test begge terminalene på kontakten i denne samme måte, for å sikre at bryteren fungerer som den skal. Hvis terminalene ikke endrer fra makten til jord når bryteren flyttes, mistenker en defekt bryter. Dersom bytting skjer, må du bytte motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64535.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer