Corvette Bad Fuel Pressure Regulator Symptomer

The Corvette ble introdusert av Chevrolet i 1953 og var en av de første amerikanske biler å ha en innsprøytningssystem i 1957. Bensininnsprøytning førte med seg problemer for eksempel kontrollere drivstofftrykket. For høyt drivstoff trykket fører til at Corvette å bli tent, og for lavt drivstoff press fører til at Corvette til å bli vanskelig å starte. Disse problemene ble rettet opp av et drivstoff trykkregulator. En dårlig drivstoff trykkregulator gjør utvikle sine egne symptomer i Corvette-motor. Motorstøy

Corvette har et teknisk service bulletin utgitt av produsenten om en motorstøy utvikler seg i Chevrolet. Denne motoren støy har blitt tilskrevet en feil drivstoff trykkregulator. Drivstofftrykket regulator styrer hvor mye press der bensin er presset gjennom drivstoffslanger og inn i bensininnsprøytning. Motorstøy blir opprettet fordi drivstoffet trykkregulator klaff eller kontroll måleren ikke er slik at nok drivstoff inn i injektor system, forårsaker en gnist knock fra pluggene.
Motoren starter ikke

En viktig symptom på en dårlig drivstoff trykkregulator i Corvette er motoren vil ikke starte. Corvette motoren dreier, men ikke fange eller antennes. Dette er et problem med drivstoff press. Problemer som kan skape dette symptomet er tilstoppet drivstoffilter, dårlig drivstoffpumpe eller feil drivstoff trykkregulator. Corvette eier må innskrenke hvilken motor komponent som forårsaker dette symptomet. Drivstoffilteret må sjekkes først, fordi dette er den billigste og mest fremtredende drivstofftrykket problem. Når drivstoff filter og bensinpumpe er fast bestemt på å være i god stand, er den eneste andre problemet en dårlig drivstoff trykkregulator.
Engine Misfire

Corvette-motoren begynner å bli tent eller stall når Chevrolet har en dårlig drivstoff trykkregulator. Drivstofftrykket regulator kontrollerer trykket av drivstoff ved å åpne og lukke en klaff i enheten. Når motoren begynner å feiltenning, er drivstoffet trykkregulator slik at altfor mye bensin inn i injektor-system av Corvette. Klaffen av drivstoff trykkregulator forblir åpen, skaper dette symptomet. Den eneste korreksjon for denne motoren problemet er å erstatte drivstoff trykkregulator i Chevrolet Corvette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66970.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer