Hvor å Sjekk oljetrykket i en bil

oljetrykk er en av de mest kritiske målinger på en motor fordi, uten at det går motoren din fra drivkraft til papir-vekt. En rekke selskaper selger ettermarkedet olje trykkmålere som lar deg sjekke trykket mens du kjører, men det er ingen mening i å installere en måler hvis alt du ønsker å gjøre er å sjekke trykket for diagnostiske formål. Snarere enn å bruke timer og kanskje hundrevis av dollar på å installere en måler, kan du sjekke oljetrykk ved hjelp av bilens lager elektrisk oljetrykk senderenheten. Du trenger
Repair manual for bilen din
Digital multimeter med nåleprober.
Vis flere instruksjoner
en

Finn oljetrykk senderenheten på motoren din . Disse tingene kan gjemme seg i noen ganske out-of-the way steder, så bryte ut din reparere manuell og bruke den til å finne sensoren. Du vil vanligvis finne den et sted på motorblokken.
2

Følg ledningsnettet som kommer ut av trykk senderenheten i selen plugg, og koble den. Start bilen, hvis sensoren fungerer, så vil du se en check engine lys tennes. Vær oppmerksom på at noen biler ikke kan starte hvis du kobler oljetrykksføleren. Hvis bilen starter, så gå videre og slå den av.
3

Koble den svarte nål sonde fra det digitale multimeter til mørkere av de to sensor ledninger, og den røde til lettere av de to. Still ditt multimeter for å lese motstand i ohm (gresk symbol Omega). Se i repair manual for de riktige spesifikasjoner. En oljetrykk sensoren fungerer ved å øke motstand i ohm med trykk, slik at sensor skal lese null eller nær det med motoren av.
4

Sikre sondene til sensor ledninger med elektrisk tape hvis du må; nådde ned i en motor i drift er aldri en god idé. Starte bilen og overvåke multimeter. Sammenlign rpm opplesninger og sensorens motstand i ohm til deg referansemateriale, en bestemt ohm lesing vil tilsvare et gitt trykk. Generelt sett, tilsvarer én ohm til rundt en psi av oljetrykk.
5

Ta av multimeter og koble oljen avsender tilbake i sele.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68042.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer