Slik kontrollerer du Spark på en Ignition Coil

En bil er tennspolen forvandler 12-volts strøm fra batteriet inn i en mye høyere spenning til gnist ut tennpluggene og starte motoren. Moderne biler har mer enn en spole, og disse er ofte inneholdt sammen i en viklede lag. En dårlig spiral kan føre til vanskeligheter med å starte motoren eller en feiltenning og dårlige resultater motor. Du kan enkelt sjekke om spolen fungerer ved hjelp av et ohmmeter for å teste sin motstand. Du trenger
Ohmmeter
Socket satt
Bil manuell
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative eller svart, batteri kabel.

2

Finn viklingslaget, ved hjelp av bilens manual for å hjelpe. Det bør bli plassert på, eller være koblet til, den viktigste motorblokken. Koble ledningen fra coil pakke terminal og koble viklingslaget fra tennpluggene.
3

Place viklingslaget på en arbeidsflate og kontaktene vender oppover. Ved hjelp av ohmmeter, teste spolen primære motstand ved å koble måleren røde kabelen til spolen positive kontakten og den svarte kabelen til den negative kontakten. Motstanden skal ligge mellom ca 0,4 og 2 ohm.
4

Test den sekundære motstand ved å koble den røde kabelen til viklingslaget terminal kontakt. La den sorte kabel koblet til den negative kontakt. Motstanden skal ligge mellom 6000 og 15 000 ohm.
5

Bytt ut spolen pakke hvis en av målingene er utenfor det vanlige utvalget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66736.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer