Electronic Automotive Diagnostic Tools

Elektronikk bilindustrien diagnostiske verktøy brukes til å identifisere problemer i kjøretøyet. Disse verktøyene kan vanligvis brukes på et bredt utvalg av merker og modeller. Elektroniske diagnoseverktøy lese problemområder koder fra bilens innebygde datasystem for å identifisere potensielt problematiske områder for mekanikere å sjekke. De fleste av disse verktøyene kan ikke benyttes på sen-modell biler på grunn av inkompatibilitet problemer. Trådløse feilsøkingsverktøy

Mechanics kan bruke et trådløst håndsett å få tilgang til og lese kodene som genereres av den integrerte datamaskinen. Disse elektroniske diagnostiske verktøy kan brukes med flere sensorer som er plassert manuelt på ulike punkter på kjøretøyet. Den telefoner bruker sensorer for å omprogrammere den integrerte datamaskinen for å tilbakestille varsler slik at ingen varsellamper slukkes unødvendig. En omfanget vedlegg kan også brukes til å finne og identifisere problemer i hard-to-tilgang områder, for eksempel på innsiden av rør eller i noen av de innvendige komponentene i motoren.
Brake Diagnostic

p Det er noen elektroniske bilindustrien diagnostiske verktøy som er spesifikke for visse områder av kjøretøyet, disse verktøyene kan også være spesifikke for en bestemt type operativsystem. Elektronisk brems diagnostiske verktøy er spesifikke for visse typer bremsesystemer, selv om de kan brukes på alle kjøretøy eller modell som har dette systemet. En elektronisk brems diagnostisk verktøy inspiserer bremsene for luft, og vil også klare feilkoder fra den integrerte datamaskinen systemet. Mekanikere kan bruke disse verktøyene for å kontrollere bremsene etter montering eller reparasjon for funksjonelle feil. Disse verktøyene bør oppdateres jevnlig for å sikre at de er rustet til å lese de nyeste feilkoder.
Hybrid multimeter

Fordi hybridbiler har en annen motor system enn konvensjonelle biler, hybrid-spesifikke elektroniske bilindustrien diagnostiske verktøy kan være nødvendig å lese feilkoder og vurdere problemer med disse kjøretøyene. Den hybride multimeter er et eksempel på et slikt verktøy, og det gir mulighet for både temperatur-og diagnostiske målinger. Det benytter sensorer som festes til ulike deler av bilen for å vurdere problemer. Multimeter tar både digitale og analoge målinger for å hjelpe sikre nøyaktighet i målingene. Det kan også teste for problemer med motstand, dioder, og kontinuitet problemstillinger i arbeidsforhold deler av bilen.
Skannepakke

Noen mekanikere kan bruke en elektronisk diagnostisk all- i-ett-scan kit. Disse pakkene inneholder sensorer og kabler for å se etter og diagnostisere vanlige kjøretøy problemer. Mange av dem kan brukes på ulike fabrikater og modeller, selv om de kan kreve ekstra tilbehør for å være kompatibel med bestemte systemer. Håndsettet for disse pakkene bør oppdateres jevnlig for å sikre nøyaktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67860.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer