Symptomer på en Defekt bilbatteri

Komme inn i bilen om morgenen for å gå på jobb bare for å finne et dødt batteri er en frustrerende opplevelse. Selv om batteriene i dag er bygget for å vare lenger enn tidligere forgjengere, gjør de ikke over tid og vil feile før når ikke skikkelig vedlikeholdt. Ikke overse symptomene på en defekt bil batteri, fordi hvis du gjør det, kan du finne deg selv strandet og prisgitt en bergingsbil driver. Klikke lyder

Når du vrir om nøkkelen for å starte bilen og hører bare klikke lyder før bilen buldrer til liv, er dette et tegn på at batteriet kan være defekt. Batteriet begynner bilen, mens dynamo driver bilen når den kjører. Dynamoen lader også opp batteriet når bilen kjører. Korroderte batterikabler eller korrosjon på eller i nærheten av batteriet kan hindre dynamo evne til å lade batteriet. Rengjør korroderte kabler, bytte ut dårlige kabler og legge dielektrisk fett på tilkoblinger for å forhindre videre korrosjon.
Slow spy

Når batteriet virker treg når spy, er dette en annen symptom på en defekt batteri. Aktive levedyktige batterier danner sterke spy strømstyrken å snu starteren og bringe motoren til liv. Treg spy indikerer et batteri som kan være på sin siste ben. Sjekk kjøpsdato på batteriet og bytt hvis nær eller forbi batteriets anslått levetid.

Tilbehør Problemer

Når du merker en dimming av lyset når du slår på ekstra tilbehør i bilen slik som radio, CD-spiller, varmeapparat eller innvendig lys, lar dette vet du det er et problem innenfor ladesystemet eller batteriet. Selv om dette kan også signalisere et problem med dynamo, de fleste dynamoer overleve batterier - så se til batteriet som problemet først
motoren ikke Turn Over

Når. du setter nøkkelen i tenningen og tilbehør kommer på, men motoren vil ikke snu, kan det ikke være nok spy forsterkere i batteriet for å starte bilen. Et dødt bilbatteri uten noen åpenbar grunn er en god indikasjon på at det er på tide å få et nytt batteri. Selv om dette er også kunne være et tegn på en defekt dynamo hvis batteriet er helt ny, eksklusiv batteriets alder, i de fleste tilfeller, er batteriet den skyldige. Kontroller utløpsdatoen på batteriet og bytt om nødvendig.
Batteriet vil ikke godtar en Charge

Etter å ha fjernet batteriet fra bilen din og plassere den på en lader , hvis det ikke tar et gebyr, indikerer dette en død celle eller batteri. I disse tilfellene er det eneste å gjøre er å ta ut batteriet til den lokale auto deler butikken og returnere det til kjernen kostnader når du kjøper en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68464.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer