Hvordan justere en to -trinns pumpe

To- trinns hydrauliske pumper brukes i hydrauliske systemer , og tillater passasje av et stoff gjennom pumpen og til annet utstyr installert i systemet. Du kan justere de forskjellige arbeider aspekter av pumpen , inkludert trykkinnstillinger og nøyaktighet av ventilen , ved å gjøre mindre justeringer med felles husholdning verktøy. Du trenger
Flathead skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Juster hydraulisk måleren ved å finne justeringsskruen på baksiden av måleren. Bruk en flat skrutrekker til å skru skruen . Dreie skruen lar deg justere skruen nål , snu den til null når det trengs .
2

Juster trykkbryteren , som ligger bak den hydrauliske måle, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne låsemutteren på bryteren, deretter justeringsskruen . Denne bryter kan justeres for å stoppe pumpen når den når et gitt trykk. Dreie skruen mot klokken vil redusere trykket bryterinnstillingen .
3

Juster Trykkreguleringsventilen , som ligger ved siden av trykkbryter, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne låsemutteren på bryteren , deretter slå justeringsskruen mot høyre for å øke presset setting. Bryteren bør justeres for å sikre en trykkforskjell på ca 300 psi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68370.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer