CB Støy i en 2008 Ford F150

Hei, det, Burt - kanskje det er på tide å hoppe i den gamle Trans Am, hodet ned til din lokale super-senter og plukke opp en mobiltelefon som resten av verden. Forhåndsbetalt telefoner: ca tjue dollar, hele dagen lang. Of course, disse telefonene fungerer bare i visse områder, har et batteri som ikke vil overleve et tilfelle av maltet drikke, og vil koste deg $ 60 i måneden å bruke. Mye som det kanskje gnagsår lommen-beskytter publikum, har den gode, gamle skolen sivile bandet radio fortsatt et sted på moderne lastebiler, kanskje noen bør nevne at til folk som utformer dem. CB Basics og problemet

En CB-radio, som alle radioer, er egentlig bare en link i en krets - og som alle kretser, denne ene flytter elektroner fra ett sted til et annet. For å bevege de elektroner, har kretsen å ha en tilførsel (den positive linje) og et sted for dem å gå (den negative linje). På en CB-radio, avgir en sender en strøm av kraft, fungerer som den positive "tråd", som påvirker radioantenne, går gjennom radioen hvor det er tolket av en høyttaler som lyd, og elektronene flyter fra radio til lastebilens bakken. Hvis noen ting skaper en uønsket elektromagnetisk signal, eller noe som er jordet kommer i veien og avskjærer senderen signal, får du radiofrekvensinterferens eller et svakt radiosignal, respetcively.
Fuel Pump Noise

En elektrisk motor tar elektroner som kommer fra batteriet og bruker dem til å lage et elektromagnetisk felt. Feltet på motorens bolig eller armatur spinner ankeret og driver pumpen. Men det magnetiske felt det skaper også induserer et tilsvarende signal i den CB-antenne, noe som resulterer i en konstant klynke gjennom CB høyttalere. Med drivstoffpumpe støy, har du tre alternativer: kvitte seg med bensinpumpen, redusere strømforbruket til pumpen eller finne en måte å fange sin elektromagnetiske felt før det blir til antennen. I dette tilfelle kan metallet drivstofftanken tjene som et Faraday-bur for å fange signalet, må bare jordes til rammen ved å kjøre en jording eller ledningen fra tanken til chassiset. Og hvis du ikke har en metall tank, og deretter installere en og malte den.
Ignition Støy

2008 F-150 har en svært kraftig coil-on-plug tenning designet for å redusere radiofrekvensinterferens samtidig som en kraftig gnist. Men bevege så mye spenningen vil fortsatt produsere et RF-felt, selv om den skulle løsne - eller-ledningen, i dette tilfelle - er meget, meget kort. Forutsatt at motoren bakken er bra, bør motorblokken og hoder absorbere det meste av spoler 'RFI - men du vil likevel få noen. "Motstand" tennplugger er ett - ærlig, dum - løsning. De vil kutte ned på RFI, men de vil gjøre det ved å redusere kraften i tenningssystemet. I stedet dekke spoler med en spesialbygd sheetmetal dekselet, og bakken som dekker direkte til batteriet med 10-gauge. Sørg for å klippe et par ventiler i dekselet slik at varmen utgivelsen fra spolene har en sjanse til å unnslippe. Du kan selv ønsker å male innsiden av dekselet flat svart for å holde den fra å reflektere strålevarme tilbake på spolene.
Jording av radio og Chassis

å redusere RFI fra tilfeldige kilder. som hjulet hastighet sensorer, dynamo og spoler, vil du ønsker å slå din lastebil hele kroppen i ett, stort bakken. Start med å feste en heavy-duty bakken stroppen fra motoren til chassis og fra minuspolen til kabinettet. Deretter gjøre det samme med din hette, framskjermer, brannmur, cab og seng. Nå vil RFI fra lastebil stoppe døde i sitt spor før du får noe i nærheten av CB antenne. Hetten av jording og oppgraderinger ved å kjøre jordledningen fra CB direkte til minuspolen eller ramme med den største ledningen du kan, og installere en tykk, gummi isolator mellom antennen base og chassis. Dette vil holde radiosignaler som treffer antennen fra å ta den enkle veien og omgåelsen din radio for å få til kabinettet. På dette punktet, bør CB være optimalisert for å gi deg god varsling ved eventuelle bjørner venter over horisonten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68742.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer