Slik feilsøker en Chrysler Concorde Cruise Control

Du kan være å ha problemer med Chrysler Concorde cruise control system. Det er ikke uvanlig for Chrysler biler med mer enn 60.000 miles på dem. Men før du begynner å erstatte cruise control enheter - som er svært dyre - bør du gjøre noen grunnleggende feilsøking for å bekrefte at det er cruise control modul som har sviktet. Instruksjoner
en

Sjekk sikringen for cruise control. En overspenning forårsaket av en defekt dynamo (ikke uvanlig på Chryslers) kan forårsake ulike sikringer for å blåse ut. Fjern sikringen panel dekselet under rattet. Trekk sikringen for cruise kontroll ved hjelp av den medfølgende sikringen avtrekker (den ligger på sikringen panel). Hvis du ikke finner sikringen, bruker sikringen diagrammet på undersiden av sikringen dekselet. Det er et metallbånd inne i sikringen. Det bør være intakt. Hvis det ser brent eller stripen er ødelagt, bytt ut sikringen med arbeider sikring av samme strømstyrke (stemplet på toppen av sikringen).
2

Sjekk vakuum linjer. Start motoren og åpne panseret. Plasser øret ned i motorrommet og lytte etter eventuelle "suger" lyder. Disse er vakuum lekkasjer. Vakuum lekkasjer forårsaket av hull i vakuum linjer, så du kan også visuelt inspisere linjene for tegn på slitasje eller skade. Et vakuum lekkasje vil hindre vakuum aktuatoren inne i cruise control-enheten fra å sette bilens hastighet. Sørg for at du sjekker sugeslangen kjører av brems booster på førersiden av motorrommet. Den eneste slangen renner av brems booster er sugeslangen.
3

Sjekk fartsmåleren og kabling. Du må kanskje løfte opp Concorde med et gulv jack med det fremre jack poeng bak radiator. Hastighetssensoren på de fleste Chrysler er på undersiden av overføringen bak motoren. Sensoren ser ut som en liten plugg som stikker ut av girkasse med ledninger kjører ut av det. Kontroller kablingen for eventuelle tegn på fysiske skader. Eventuelle skader på fartsmåleren vil hindre cruise control fra å sette bilens hastighet ordentlig.
4

Kontroller at cruise control-bryteren er satt til "på" i kabinen.

5

Kjør Concorde i hastigheter over 40 km /h og engasjere cruise control. Hvis fartsmåleren ikke er skadet, er sikringen ikke blåst, og det er vakuum press, kan selve modulen være ødelagt. Du må ha modul i motorrommet erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64302.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer