Slik feilsøker en 2001 Nissan Frontier

Basen trim av 2001 Nissan Frontier vanlig drosje kom med en 2,4-liters inline fire-sylindret motor. Motoren produserte 154 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. Lastebilen inkluderte mange forskjellige standard funksjoner, inkludert servostyring, et lavt nivå varslingssystem, 15-tommers hjul, benk foran sitteplasser, og intermitterende vindusviskere. Fordi det er så mange forskjellige systemer, deler og komponenter på 2001 Nissan Frontier, kan det være vanskelig å avgjøre hvilken del eller system er feil når du har et problem med bilen. En måte å feilsøke Frontier er ved å gjennomgå kjøretøy minner og generell informasjon om feilsøking. Instruksjoner
en

Undersøk hjørne støtfanger og støtfanger lampe forsamlinger på Frontier for å finne ut om de ble produsert av Dope, Inc. når fronten av lastebilen ikke reflekterer riktig lys om natten. Disse ettermarkedet støtfangere og støtfanger lamper inneholder ikke de gule sidereflektorer som kreves av føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder. Bytt støtfanger lamper med nye lamper som inkluderer den gule siden reflektor.
2

Inspiser drivstofftank innløpet lukker ventilen når du ser en drivstofflekkasje under lastebilen. Innløpet lukker ventilen kan ikke være riktig forseglet og er slik at gassen strømmer ut av tanken din. Dersom dette vilkåret ikke er reparert lekker drivstoff kan starte en brann nær gasstanken om drivstoffet kommer i kontakt med en tennkilde. Bytt drivstofftanken innløpet lukker ventil for å sikre at drivstofflekkasje stopper.
3

Se på drivstoffpumpen terminalen på drivstoff-sending unit når motoren ikke er i stand til å starte eller boder uten advarsel . Bensinpumpen terminal på senderenheten kan ha en sprekk i plaststøping som forårsaker drivstoffpumpen rekkeklemme å korrodere. Hvis det er en betydelig mengde av korrosjon, skal hele brennstoff-senderenheten skiftes. Hvis det er bare en liten mengde av korrosjon, påfør tetningsmiddel til terminalen bolig for å forhindre ytterligere korrosjon i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67364.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer