Min 1988 Chevy Van vil ikke starte

Hvis Chevy van har problemer med å starte, er det to ting som må sjekkes umiddelbart: Batteriet og drivstoff nivå. To ting som en motor må ha ved oppstart er et batteri som kan forsyne strøm og gass i gasstanken. Å sette disse to elementene på toppen av sjekklisten vil fortelle deg om det er noe behov for å få en mekaniker involvert. Du trenger
Soda
stålbørste
Startkabler
Nytt batteri
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bensinmåler i din Chevy van og legge en gallon av gass. Prøver å starte bilen. Hvis van starter, må du bytte bensinmåler.
2

Åpne panseret på Chevy van å få tilgang til batteriet i motorrommet. Kontroller batteripolene for eventuelle korrosjon. Løsne batteripolene med en pipenøkkel og fjerne dem fra batteriet. Rengjør batteripolene ved å helle en boks med brus over dem deretter skrubbe dem med en stålbørste til å kvitte seg med korrosjon. Bytt batteripolene på batteriet og prøv å starte bilen.
3

Gå ut batteriet med et par startkabler og en fungerende bilbatteri. Koble den positive jumperen kabelen til plusspolen på din Chevy van batteri. Koble den andre enden av den positive jumperen kabelen til plusspolen på en fungerende bilens batteri. Koble den negative enden av jumperen kabelen til minuspolen på van batteri. Koble den andre enden av jumperen kabelen til minuspolen på arbeidsmiljøet bilens batteri. Slå på den andre bilen og deretter starte van. La van å kjøre i fem minutter. Dette vil lade batteriet hvis det ikke er død. Slå av van så prøve å starte den på nytt. Hvis van ikke starter, må du bytte ut batteriet.
4

Slå av tenningen og lytt etter en klikkende lyd. Dette indikerer at dynamoen eller starteren må byttes ut. Fjern disse komponentene fra van din og ta dem inn i din lokale auto deler butikken. En tekniker det kan teste disse elementene for deg gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66719.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer