Slik feilsøker en Karman Ghia Volkswagen Starter

Starteren på en Karman Ghia Volkswagen slår svinghjulet for å få veivakselen og stemplene snu. Da starteren dør, vil motoren på Ghia ikke snu. Feilsøking starteren innebærer en prosess med eliminering på grunn av kompleksiteten i motoren og elektriske system. Heldigvis er feilsøking selv ganske enkel. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett hjulet på voltmeter til den høyeste innstillingen i "volt" utvalg av måleren.

2

Åpne panseret og berøre den røde ledningen på voltmeter til den positive terminalen på batteriet. Deretter trykker du på den negative ledelsen på voltmeter til den negative ledelsen på batteripolene.
3

Sjekk avlesning på voltmeter. Avlesningen på batteriet bør være 14,4 volt for Ghia batteri. Hvis det ikke er det, så batteriet er dødt. Hvis det er, så problemet kan være med starteren.
4

Sjekk sikringen for startmotoren. Fjern sikringen under dashbordet. Du må trekke ned sikringen og fjern sikringen med sikringen avtrekker plassert på sikringen panelet. Hvis du ikke finner starteren sikringen, sjekk diagrammet på undersiden av sikringen dekselet. Den metallstrimmel inni sikringen skal ikke bli brutt. Hvis det er, så sikringen må erstattes med en sikring av samme strømstyrke.
5

Slå startmotoren over med tenningen. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "II" posisjon. Kontroller at alle dash lysene kommer på. Når dette skjer og du ikke får noen check engine lys advarsler, prøv å dra motoren rundt. Hvis sikringen for starteren ikke har poppet, så det elektriske anlegget skal være intakt og sender et elektrisk signal til starteren. Hvis batteriet er ladet på 14,4 volt, da starteren får strøm. Hvis du vrir om tenningsnøkkelen for å starte motoren, og alt du hører er et "klikk", da startmotoren selv har dødd og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64301.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer