Min 1998 Mercury Sable vil ikke starte

Det er et par ting som kan forårsake en Mercury Sable ikke å starte, men gitt en alder av en 1998 modell, kan det være både elektriske og mekaniske problemer som forårsaker dette. Hvis riktige vedlikeholdsintervaller er fulgt, er den mest sannsynlige årsaken bare et dødt batteri. Det finnes en rekke tiltak som kan iverksettes for å fikse en død eller døende batteri, og for å se om det er mer alvorlige problemer som hindrer bilen i å starte. Instruksjoner
en

Start Mercury Stabil som du vanligvis gjør. Lytt til motoren tøffer, noe som indikerer det er å snu over. Hvis det ikke er tøffer, og deretter se på dashbordet lyser. Hvis lampene ikke kommer på, eller om de bare flimring, så batteriet er dødt eller døende.
2

Snu bilen av og pop åpne panseret. Inspisere bilen batteri for skum. Hvis den skummende, er batteriet lekker syre og en kranbil er nødvendig. En profesjonell mekaniker har til å håndtere batteriet på grunn av muligheten for etseskader. Hvis det ikke er skum, deretter slå batteriet legg klemmer med en sko, som klemmene må kanskje koble til igjen. Prøv å starte Mercury igjen. Hvis det fremdeles ikke starter, må batteriet byttes ut, eller det er behov for et hopp.
3

Jump-start på Sable ved først å sørge for at Mercury er slått av. Park en fungerende bil hette til hette med Mercury. Åpne begge hetter. Koble den ene enden av den røde genseren kabelen til plusspolen på Sable og den andre enden til den positive terminalen på den andre bilen. Koble den ene enden av den svarte kabelen til den negative terminalen på den andre bilen og den andre enden til en bart metall del av Sable. Start fungerende bil, la den gå i fem minutter, og deretter starte Mercury. La Mercury løp i stedet for en halv time å lade batteriet. Men hvis ikke dette fungerer, kan batteriet være utenfor vekkelse og må byttes ut.
4

Skift batteri i Sable ved først å slå av bilen. Ta av batteriet innlegget klemmer, ved å skru ut O-ringen klemmer med en flat skrutrekker, og fjern låseklemmene med flat skrutrekker. Trekk batteriet ut etter håndtaket, og skyv i det nye batteriet. Skru ned låseklemmene og elektriske klemmer, er forsiktig med å ikke over-stramme skruene. Prøv å slå den Sable på. Hvis bilen lysene kommer på, men motoren ikke starter, kan motoren bli oversvømmet.
5

Aktiver "Clear Flood"-modus som vil klare en oversvømmet motor. En oversvømmet motor er når det er drivstoff på tennpluggen som stopper dem fra gnister. For å aktivere Clear Flood-modus, må du trykke gasspedalen helt til gulvet, før gjentatte ganger slår på tenningen til "On" posisjon. Dette utløser Clear Flood modus, som gjør at motoren pumpe luft i stedet for drivstoff, og dermed tørker ut tennpluggene. Gjør dette i fem minutter, deretter ta foten av pedalen og snu bilen av, ta nøklene ut av tenningen. Etter et minutt, bilen skal starte. Hvis det fremdeles ikke, kan det være mekaniske problemer som nødvendiggjør en profesjonell mekaniker med diagnostisk utstyr for å fikse dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66309.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer