Hva som gjør en bil Sputter ?

Bilens motor er bygd opp av en rekke elektriske og mekaniske systemer som kan føre til at bilen til å frese . Hvis du kjenner de grunnleggende mekanikken i motoren din , kan du raskt feilsøke en feil motor . Beskrivelse

Du kan oppdage kjøretøy sputtering fra distinkt lyd og følelse som kommer fra bilen. Eksosen vil avgi en rask "pop " støy som høres ut som serieopptak med luft som kommer gjennom et rør når bilen spytter . Når du akselerere eller kjøre jevnt, vil bilen føles som om det er et øyeblikk å miste makten .
Årsaker

En dårlig batteri vil ikke gi tilstrekkelig strøm til tenningen systemet når motoren går på tomgang , forårsaker betydelige frese . Motoren din vil også frese hvis mengden av gass i gasstanken er ikke tilstrekkelig til å drive bilen . Tennplugger som ikke klarer å fyre vil føre til at motorfunksjon og frese ved normal kjøring.
Forebygging /løsning

Vanligvis er tennplugger erstattet hver 60.000 miles , selv om du kanskje må bytte ut din hvis de stygt og virker ikke lenger. Test batteriet med et voltmeter for å sikre at den gir de nødvendige " spy forsterkere " for å drive kjøretøyet . Holde minst en kvart tank med drivstoff i bilen når det er mulig , og bruke det nest høyeste oktan vurdering å teste om motoren går bedre .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65641.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer