Hvordan vite når din Air Pump er dårlig på bilen din

The luftpumpe opererer for en kort periode ved oppstart bilen å innføre luft inn bilens utslipp. Mens en dårlig luft pumpen ikke kan ha en negativ innvirkning på den generelle ytelsen til bilen din, har den en negativ effekt på utslipp bilen din produserer. Dårlig utslipp fører til mer luftforurensning. For å bidra til å redusere mengden forurensning bilen produserer, er det viktig å kjenne og gjenkjenne tegn på en dårlig luftpumpe. Du trenger
OBD-II-dekoder
Vis flere instruksjoner
en

Overvåk bilen din på noen indikasjon for nøling når du akselererer. Dette kan noen ganger tyde på et problem med luftpumpe.
2

Lytt etter uvanlige lyder, spesielt fra undersiden bilen i nærheten av eksosrøret. En dårlig luftpumpe kan gjøre en hylende lyd. I tillegg, vær oppmerksom når du starter bilen opp. Du skal høre en svak støvsuger lyd i ca 30 sekunder som luftpumpe opererer. Mangelen på denne støyen kan indikere at pumpen ikke fungerer.
3

Watch for din check engine lys. I biler som er utstyrt med OBD-II, er check engine lyset en indikator på ett av flere problemer med bilen din som kan ha noe å gjøre med motoren din.
4

Plugg inn en OBD-II-dekoder å kontrollere feilkoden for check engine lyset. Uttaket for denne dekoderen bør plasseres under dashbordet nær rattet eller bak et askebeger. Det bør være lett tilgjengelig.
5

Les koden fra dekoderen. Koden P0410 indikerer at problemet er med luftpumpe.
6

Kjør kjøretøyet til nærmeste utslipp testing sted å ha bilens utslipp sjekket. Hvis kjøretøyet tester for et høyt nivå av karbonmonoksid, er luftpumpe ikke gjør jobben sin skikkelig og må repareres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68436.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer