Slik feilsøker A /C Problemer i Freightliner Trucks

Freightliner AC systemer er mye større enn de fleste kjøretøy systemer, og de bruker en større kondensator og en luftkompressor til å kjøle luften. En fordamper brukes på lastebiler freightliner som et varmevekslingsmedium for å flytte den varmen som genereres av systemet bort fra klimaanlegget. Det vanligste problemet med et Freightliner AC system er en lekker kompressor. En spesialutdannet mekaniker burde fikse eventuelle problemer med AC system, men du kan feilsøke for å bekrefte at det er et problem. Instruksjoner
en

Slå av motoren på og la lastebilen for å varme opp til normal driftstemperatur. Vanntemperaturen gauge nål bør sitte i midten av øvre og nedre merker på måleren. Fordi de fleste freighliners bruke motorens remskive system for å drive klimaanlegget, må trucken være ved normal driftstemperatur før AC vil fungere på sitt beste.
2

Slå viftehastigheten på lav og slå AC til den kaldeste innstillingen. Freightliners bruke en enkel dial på HVAC kontroll enheten til å styre innstillingen av AC-systemet. På et Freightliner, er lyden av kompressoren start umiskjennelig. Du skal høre et lite "hum" umiddelbart etterfulgt av kjøleviften slår på. Hvis du ikke hører kompressoren, det kan ha sviktet eller lekker. En av disse to scenariene vil kreve at kompressoren byttes.
3

Slå viftehastigheten på det høyeste innstilling og sette AC til den kaldeste innstillingen. Hvis det ikke er kald luft, må systemet for å lades av en profesjonell lastebil mekaniker. The Mechanic pumper kjølemediet inn i AC systemet slik at kompressoren har noe å komprimere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64483.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer